Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szakított velem, mit tegyek?
És emiatt szakítottatok. Gratulálok az érett gondolkodásotokhoz!
Szóval, ha egyszer nagyon vitázik az ember a párjával, akkor utána már egyenesen szakítani kell másnap?!
Hova süllyed még ettől lejjebb az emberiség?
Figyelj, nem utál, csak dühből mondott valamit meggondolatlanul. Most ki szakított? Te vagy ő?
És te miért féltékenykedtél? Adott rá bármi okot is?
Egyébként a féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban!
A féltékenység rólad szól és nem a másikról!
"Egyre fontosabb lett neki..."
Akkor még se olyan hűűű de jó a kapcsolatotok. Nem a baráti társaságot kéne hibáztatni, ez csak a jéghegy csúcsa, hanem magatokat, hogy hagytátok a kapcsolatot megromolni.
Ha szakított akkor nyilván ennyit értél neki, ennyit ért neki a kapcsolat. Amúgy sima egészséges féltékenységnek nem szabadna, hogy szakítás legyen a vége.
Ha már betegessé vált a dolog nálad, folyamatosan hisztiztél stb, akkor megértem. Én is otthagytam az exvőlegényem, részben emiatt működött egyre rosszabbul a kapcsolatunk, a féltékenységi rohamai ok nélküliek és egyre durvábbak voltak. Mondjuk ő nem csak ellenkező neműekre volt féltékeny, hanem a barátnőimre is. Eleinte csak mert velük is mertem időt tölteni, később már azzal vádolt hogy biztos nem is velük vagyok hanem pasizni járok.. szánalmas.
Ha egy fedél alatt éltek és még nem költözött el, akkor van remény, mindketten lehiggadtok és próbáljátok megbeszélni.
Ne légy féltékeny, azt kérheted Tőle, hogy próbáljon több időt és figyelmet fordítani Rád, és arra az időszakra amikor mással van keress valami elfoglaltságot, sport, barátok, bármi ami eltereli a figyelmed, ne légy egyedül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!