Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire elfogadható hogy a párom azért is szakított velem, mert nekem nincsenek barátaim?
Tok mindegy. Neki ez fontos, te meg nem tudod megadni. Ennyi. Keress olyat aki hozzád hasonló.
Nekem is kevés barátom van, sose zavarta a párjaimat
Sokszor. A baráti köreink egybeolvadtak. Ugyanúgy szeretnek az ő barátai is, ahogy az enyémek őt. A barátnőm előbb hívja fel a páromat mint engem, ha kommunikálni akar velünk.
Ahogy az ő haverjai is mind egytől egyik eljönnek csak azért, hogy megünnepeljék a szülinapom! Ha kell arrébb mennek 2 megyével.
Ha a párod ilyennek ismert meg és ezt akkor elfogadta, akkor szerintem arról van szó, hogy elmúlt a szerelem részéről. Míg rózsaszín szemüveg volt, addig tökéletes, hogy sülve főve, viszont most, hogy már nem akar veled mindig együtt lenni, így kényelmetlen ez a helyzet.
Extrovertált-introvertált kapcsolata. Nincs benne semmi meglepő.
Én is inkább a barátnőmmel lennék kettesben, ha lenne barátnőm... Másra nem nagyon van szükségem.
Akkor elje le az eletet a haverjaival, az ilyen...
Szerintem szanalmas, hogy meg ezt is odabokte. Jobban jartal nelkule, oszinten.
Nekem fontos a társaság és a barátok, de nem a páromon kérem számon, nem én akarok az ő barátai között lenni, hanem őt viszem be az én baráti társaságomba, ahol ő jól érzi magát. Egy esetleges esküvőn a barátaink lesznek ott, és nem a kék sarokban a te barátaid, a pirosban meg az enyémek.
Az viszont nekem sem igazán tetszene, hogy minden szabadidőnket kettesben, a négy fal között töltsük, közös élmények, mások felől jövő inderek hiányában nagyon hamar ki tud üresedni egy kapcsolat. Lehet, hogy a barátnőd sem a majdani esküvő miatt szakított, hanem mert unalomba fulladt, érdektelenné vált számára az együtt töltött idő.
#5 Szintén zenész itt is. Amúgy ez teljesen normális egy hosszabb kapcsolat alatt mivel a kapcsolati szakaszok között szerepel egy olyan amikor le akarunk szakadni a másikról, hogy a saját selfünkkel foglalkozzunk (pl. barátkozzunk). A nem normális az az, amikor egy élettársi kapcsolatot dobsz el azért mert 'haverokkal' akarsz lenni.
A felnőtt agy helyén tudja ezt kezelni és tudja, hogy nem szabad feladni a kapcsolatot mert épp 'hullámvölgyben' vannak az érzések.
A gyermeki agy nem. Ha megnyugtat, úgy 30 körül úgy is kinövi mindenki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!