Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek emberileg elfogadható, hogy szinte mindent megtettem a (volt) barátnőmért, ám ő mégis szakított, mitöbb ki is törölt az ismerősei közül?
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ezek szerint egy 10 hónapos ismeretség kevesebbet jelent neki, mint olyan emberek, akiket szinte egyáltalán nem is ismer, illetve életében egyetlen szót sem váltott velük. Próbáltam megkérdezni tőle, hogy mégis mivel érdemeltem ki, hogy nemcsak a párkapcsolatból, de még a virtuális világából is kidobott, de természetesen nem válaszol.
A szakítást fel tudom dolgozni, de azt nem igazán, hogy ennyire keveset jelentettem neki.
Én eddig négy embert tiltottam le facebookon.
1. pasi, fél év alatt megcsalt, utána írogatott, hogy nem az ő hibája stb...
2. barátnő, akit megk#rt a pasim, ő is írogatott...
3. Egy zaklató. A harmadik randin már az esküvőt tervezte, illetve egy kapualjban meg akart dugni.
Szakítottam, bekattant, könyörgéstől az öngyilkossággal való fenyegetésig minden volt.
4. Egy régi ismerősöm, aki beszopódott a szcientológiába, és sokáig próbálta megmenteni a titánjaimat, vagy miket.
Bár őt már mindenki tiltotta.
Ha okkal tette, szállj magadba, ha ők nélkül, akkor meg kár keseregni rajta. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!