Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek emberileg elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek emberileg elfogadható, hogy szinte mindent megtettem a (volt) barátnőmért, ám ő mégis szakított, mitöbb ki is törölt az ismerősei közül?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ezek szerint egy 10 hónapos ismeretség kevesebbet jelent neki, mint olyan emberek, akiket szinte egyáltalán nem is ismer, illetve életében egyetlen szót sem váltott velük. Próbáltam megkérdezni tőle, hogy mégis mivel érdemeltem ki, hogy nemcsak a párkapcsolatból, de még a virtuális világából is kidobott, de természetesen nem válaszol.

A szakítást fel tudom dolgozni, de azt nem igazán, hogy ennyire keveset jelentettem neki.

2015. nov. 28. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi kivetni való nincs benne. Miért baj ha kapcsolat után nem kiváncsi rád? És miért háborít ez fel téged ennyire? Nekem fura. Ebben semmi sértő nincs ő éli világát tedd te is ezt.
2015. dec. 4. 19:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az bántja, hogy a volt barátnőben nem volt annyi gerinc, hogy megindokolja a döntését. A kérdező nem ezt érdemelte volna.
2016. jan. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!