Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezért szakított velem?
Én ezt fogom neki mondani ha talizunk: "Én nagyon jól érzem magam veled mindig ,ha együtt vagyunk , és én folytatnám a dolgot, de úgy érzem ,hogy te nem akarod. A kérdés hogy miért nem?"
Áruld már el, miért kell ilyen ostoba, passzív-agresszív, manupilatív pitscha módjára viselkedned? Minek kombinálsz ilyen szánalmas módon? Semmi kölcsönösséget nem mutatsz a srác felé, cserébe ilyen aljas taktikázással akarod elérni, hogy még jobban kaparjon utánad? Nő vagyok basszus de sose értettem az ilyen szánalmas, idióta önjelölt hercegnőket. Remélem észrevette, hogy kivel van dolga és menekül előled szerencsétlen, a magadfajtáknak nem való párkapcsolat.
Utolso! Minden tiszteletem a tied!
Vannak meg ertelmes epp eszu gondolkozasu nok!
Ne hibáztasd magad.
Nem rajtad múlt. Kémia vagy van, vagy nincs.
És eszedbe se jusson keresni, mert jobb nem lesz. Csak magad kínoznád.
Hát azért ne is fordulj be.
Akarom mondani ilyenkor a legjobb vásárolni menni, vagy emberek közé. De semmiképpen ne maradj egyedül a 4 fal között. Biztos vannak barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!