Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ezért szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezért szakított velem?

Figyelt kérdés
Egy sráccal már 4 hónapja randizgattunk, amjkor nem írt nekem kb egy hétig messengeren. Én sem írtam neki , mert sejtettem ,hogy nem akarja folytatni. De a lényeg az ,hogy ő 70 km-re lakik+a munkája miatt csak 1-2 hetente egyszer láttuk egymást. A randik eszméletlen jók voltak és romantikusak.. Megtanított vezetni, motoroztunk együtt, fürdeni jártunk a tavakhoz stb. Utoljára 2 hete taliztunk, amin szintén imádtuk egymást..Hamarosan talizunk, mert írt ,hogy mondani akar valamit nekem. Szóval a kérdés,hogy mi ez a hirtelen váltás,hogy ő most szakítani akar? Én 21/L ,31/F
2017. júl. 23. 17:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Én ezt fogom neki mondani ha talizunk: "Én nagyon jól érzem magam veled mindig ,ha együtt vagyunk , és én folytatnám a dolgot, de úgy érzem ,hogy te nem akarod. A kérdés hogy miért nem?"

Áruld már el, miért kell ilyen ostoba, passzív-agresszív, manupilatív pitscha módjára viselkedned? Minek kombinálsz ilyen szánalmas módon? Semmi kölcsönösséget nem mutatsz a srác felé, cserébe ilyen aljas taktikázással akarod elérni, hogy még jobban kaparjon utánad? Nő vagyok basszus de sose értettem az ilyen szánalmas, idióta önjelölt hercegnőket. Remélem észrevette, hogy kivel van dolga és menekül előled szerencsétlen, a magadfajtáknak nem való párkapcsolat.

2017. júl. 23. 20:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van.. Én amúgy nem is ilyen vagyok.. Csak az első szerelmembe mindent beleadtam , és becsaptak. Ezért ebbe félek beletenni ugyanennyit. De most írtam neki teljesen őszintén, remélem értékeli.:)
2017. júl. 23. 21:42
 13/19 anonim ***** válasza:

Utolso! Minden tiszteletem a tied!

Vannak meg ertelmes epp eszu gondolkozasu nok!

2017. júl. 23. 21:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Írtam neki. Azt írtam hogy szerinrem az utolsó randink remek volt, és nem értem miért nem beszélünk már annyit. Erre azt írta ,hogy ezt személyesen akarja majd megbeszélni...
2017. júl. 23. 21:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Azt irta hogy hianyzik a szikra...:| :""(
2017. júl. 23. 22:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :(
2017. júl. 24. 19:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne hibáztasd magad.

Nem rajtad múlt. Kémia vagy van, vagy nincs.

És eszedbe se jusson keresni, mert jobb nem lesz. Csak magad kínoznád.

2017. júl. 25. 12:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Semmiképpen nem keresem többet.. Főleg mivel most egy időre ki is ábrándultam az ismerkedésből.. Esetleg majd ha visszatér az önbizalmam..
2017. júl. 25. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát azért ne is fordulj be.

Akarom mondani ilyenkor a legjobb vásárolni menni, vagy emberek közé. De semmiképpen ne maradj egyedül a 4 fal között. Biztos vannak barátaid.

2017. júl. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!