Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan akivel ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akivel ugy szakitott a parja, hogy meg szerette, de nala meg mar elmultak az erzesek? Ti hogyan dolgoztatok fel?

Figyelt kérdés

Fizikai rosszullet kerulget ha az exemre gondolok es , hogy mar nem vagyunk egyutt.

Sajnos ugy erzem megint elkovettem egy hibat: jobban szerettem a masikat, mint o engem es ennek itt az eredmenye. En vagyok a padlon es az a bizonyos szemely, akit sajnalni lehet.

Vegtelenul szomoru es csalodott vagyok es egyszeruen nem tudom, hogy kene talpra allnom.

(N)

2017. aug. 7. 23:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Randi ? ;D

31/f

2017. aug. 7. 23:32
 2/15 A kérdező kommentje:

Ha nem baj, hogy kozben az exemre gondolok...? :D

Mi sem lenne jobb amugy, most egy idore eleg volt a ferfiakbol.

2017. aug. 7. 23:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Meg mindig jobb mint amikor 1 ev utan kiderul hogy sosem voltak erzesek, csak mondta. Tovabb kell lepni, nem lehet mast tenni.
2017. aug. 7. 23:39
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem jobb, mert ugyan ugy becsapva erzem magam. A tovabb lepes meg nem egyszeru, ha a masikon eszrevehetoen latod, hogy fele annyira se hatotta meg ez az egesz szakitasos sztori, mint teged.

Nem tudok ra haragudni, mert legalabb oszinte volt, de egyszeruen fel nem fogom...

2017. aug. 7. 23:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszem csak az idő gyógyíthatja be a sebed. Szerintem ki kéne tömnöd a napjaidat olyan elfoglaltságokkal, amiket nagyon élvezel.
2017. aug. 7. 23:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Mint egy hedonista!
2017. aug. 7. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha oszinte volt miert erzed magad becsapva?
2017. aug. 7. 23:46
 8/15 A kérdező kommentje:

Megprobalom majd magam kesobb lefoglalni, de most meg abban az idoszakban vagyok, hogy egyszeruen nem menne.

Azert erzem magam becsapva, mert most volt oszinte csak. Az erzesei mar reg megvaltoztak, en meg azt hittem vegig, hogy szeret mikozben nem. Bezzeg azok a nok, akik kihasznaltak es kb. semmit nem jelentett nekik, sokkal jobbak voltak nalam...oket szerette/szereti is talan.

Azt hittem csak a nok ilyen hulyek ebbol a szempontbol, ugy latszik megsem.

2017. aug. 8. 00:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem a legutolsó ilyen esetnél úgy történt,hogy én még szerettem,ő is engem,csak már nem annyira,hiszen képes volt szakítani.Pont akkor nem dolgoztam,úgyhogy így nézett ki az első hónapom : folyamatos ivászat otthon,csak a piáért mentem ki a házból sokszor.Gyomorideg,nem tudtam enni,egyik másnaposságból a másikba zuhantam.Közben folyamatosan a net előtt ültem,fórumokon siránkoztam,össze-vissza olvastam mindent hogyan lehetne visszaszerezni.Közben telefonáltam akivel csak tudtam,hogy mennyire padlón vagyok,minden bajom van :) Nem érdekelt semmi,céltalanul mászkáltam autóval,semmi nem kötött le.Aztán jött egy pont,hogy elegem lett saját magamból,mondtam magamnak,hogy ez így nem mehet tovább,társaságba kell menni,kimozdulni.Felhívtam egy régi exemet hogy talizzunk.Odacincált magával egy férfit,hogy ismerjem meg.Semmi kedvem nem volt az egészhez,nem érdekelt milyen szépeket mond egész este,hidegen hagyott.Utána addig-addig próbálkozott,meg annyi időt töltöttünk együtt,hogy megszerettem :D Sikerült a régit elfelejteni,még egyszer soha nem lennék ilyen idióta szakításkor,mert tudom hogy jöhet egy jobb,egy teljesen más személyiség,aki elfeledteti a rosszat..Az más kérdés hogy ezzel a másikkal is szakítás szélén vagyunk,vége lesz,de még egyszer nem teszem tönkre magam ez miatt,nem fogok sírni hosszú időn keresztül,hanem elfogadom a tényt,az élet megy tovább,és mindennek megvan az oka.Persze hiányzik a másik,meg sok mindent nem lehet elfelejteni,de úgy vagyok ezzel,hogy tényleg jobb ilyenkor ismerkedni,mert talán jön egy másik,akire azt mondod hogy ezerszer jobb mint az előző,hogy lehettem olyan balga hogy az előzőtől nem tudtam elszakadni :) sok sikert,és fel a fejjel :)
2017. aug. 8. 00:28
 10/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a hosszu valaszod!

Hat igen, ez egy megoldas lehet(ne), viszont en nagyon mas szemelyisegu ember vagyok.

Nem azert szeretnek vkit magam melle , hogy a bennem levo urt kitoltse es elfeledtesse velem a fajo multat. Ugy ereznem kihasznalnam illetot(felre ne ertsd ezzel nem leszolni akarlak, csak nekem ez tenyleg nem menne, lelkileg ehhez amugy is tul gyenge vagyok).

Egy teljes erteku emberre akarok valni mielott belekezdenenk egy masik kapcsolatba. Aki szerethet es viszont szeretik(nyartenger+kozhely kombo...tudom) .

Lehet valoban az ido lesz a megoldas. De vajon mennyi? Hetek, honapok, evek? Belegondolni is rossz.

2017. aug. 8. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!