Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akivel ugy szakitott a parja, hogy meg szerette, de nala meg mar elmultak az erzesek? Ti hogyan dolgoztatok fel?
Fizikai rosszullet kerulget ha az exemre gondolok es , hogy mar nem vagyunk egyutt.
Sajnos ugy erzem megint elkovettem egy hibat: jobban szerettem a masikat, mint o engem es ennek itt az eredmenye. En vagyok a padlon es az a bizonyos szemely, akit sajnalni lehet.
Vegtelenul szomoru es csalodott vagyok es egyszeruen nem tudom, hogy kene talpra allnom.
(N)
Ha nem baj, hogy kozben az exemre gondolok...? :D
Mi sem lenne jobb amugy, most egy idore eleg volt a ferfiakbol.
Nem jobb, mert ugyan ugy becsapva erzem magam. A tovabb lepes meg nem egyszeru, ha a masikon eszrevehetoen latod, hogy fele annyira se hatotta meg ez az egesz szakitasos sztori, mint teged.
Nem tudok ra haragudni, mert legalabb oszinte volt, de egyszeruen fel nem fogom...
Megprobalom majd magam kesobb lefoglalni, de most meg abban az idoszakban vagyok, hogy egyszeruen nem menne.
Azert erzem magam becsapva, mert most volt oszinte csak. Az erzesei mar reg megvaltoztak, en meg azt hittem vegig, hogy szeret mikozben nem. Bezzeg azok a nok, akik kihasznaltak es kb. semmit nem jelentett nekik, sokkal jobbak voltak nalam...oket szerette/szereti is talan.
Azt hittem csak a nok ilyen hulyek ebbol a szempontbol, ugy latszik megsem.
Koszonom a hosszu valaszod!
Hat igen, ez egy megoldas lehet(ne), viszont en nagyon mas szemelyisegu ember vagyok.
Nem azert szeretnek vkit magam melle , hogy a bennem levo urt kitoltse es elfeledtesse velem a fajo multat. Ugy ereznem kihasznalnam illetot(felre ne ertsd ezzel nem leszolni akarlak, csak nekem ez tenyleg nem menne, lelkileg ehhez amugy is tul gyenge vagyok).
Egy teljes erteku emberre akarok valni mielott belekezdenenk egy masik kapcsolatba. Aki szerethet es viszont szeretik(nyartenger+kozhely kombo...tudom) .
Lehet valoban az ido lesz a megoldas. De vajon mennyi? Hetek, honapok, evek? Belegondolni is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!