Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy békén az ex?
Már több kérdést feltettem itt az elmúlt időszakban, de egyszerűen muszáj még kérdeznem. Adott az exem (28N) aki elhagyott másfél hete, 3 és fél év élettársi kapcsolat után, elsősorban azért mert túl sok stressz érte (nem volt oka a szakításnak, igazából még a mai napig nem válaszolta meg az okát) az elmúlt időszakban. Ezt azóta gyakorlatilag ő is elismerte, bár nem direktben.
Leginkább egy kapuzárási pánikra hasonlít mindaz ami történik. A lány megijed, hogy komolyabb is lehet a kapcsolat ahol már nem élheti a kis magánéletét (hobbi, sport, haverok)...
Már a szakítás után pár nappal is jelezte (emailben), hogy szeret, én vagyok az akinél senki sem adott neki többet de sajnálja de nem akarja újra megpróbálni (nem én írtam neki, nem kérdeztem semmiről sem, részemről lezárt dolog volt). Kértem, hogy hagyjon.
Tegnap pedig felhívott, hogy a maradék cuccait nem tudta elvinni (én hazaköltöztem ideiglenesen), illetve, hogy igazam volt és lehet túl hamar döntött a szakítás mellett. De sem bocsánatot, sem békülni (nem is vesztünk igazából össze), sem folytatni nem akarja, pontosabban azt mondja, hogy 'nem tudja'.
Értem, hogy mit jelet amit mond, de egy szakítás után ahol én már jeleztem, hogy ne terheljen engem és hadd engedhessem el békében, miért tesz ilyeneket? Ha pedig vissza akarna jönni, akkor miért nem azt mondja? Valamire vár? Mondjak ki neki valamit? Őszinte leszek, én nem szeretném rendbe hozni a kapcsolatot ha ő szakított.
Elmondta amúgy, hogy nagyon stresszel most (ahogy a szakításunkkor is).
Ha legközelebb keres, mondd meg neki, hogy akkor keressen, ha tudja mit akar, mert ha ő lép meg egy ilyet, akkor neki is kell visszamásznia a kapcsolatba.
Ez akár lehet 1-2 hét "csend" is köztetek, ha akar valamit utána keressen fel személyesen, nem face, nem e-mail, nem telo. Találkozzatok beszéljetek, ha nem keres az is válasz. Ha keres és folytatni akarja készüljön egy hosszú monológgal, mi miért történt, és akkor elgondolkozol mi legyen, akkor se legyen egyértelmű, hogy amint keres már minden príma. 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!