Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel 1 hónapja, azóta nem hagy békén feltöri a facebookom instam google fiokom és rendezkedik. Jelszó változtatás felesleges 50x próbáltam. Ötletek? Nagyon elegem van
Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 08:59
2/8 Heart of Darkness válasza:
Az e-mail jelszót kellene megváltoztatni ahova a jelszavat lekéri, vagy pedig a beállításokból kiszedni azt az e-mailt ahova lekéri a jelszavaid. Egyébként meg jelentsd fel.
3/8 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálta.
Elmondtam neki hogy még egyszer ha belép, feljelentem.
Leállt. :-)
4/8 anonim válasza:
Jelentsd fel...ha durvábban akarod leállítani, ne, azt inkább ne...
5/8 anonim válasza:
Ha megváltoztatod a jelszót nincs az az isten, aki fel tudná törni, ha csak nem a barátnőt nevét vagy a kedves számítógépes játékod nevét állítod be. Vagy ha igen, akkor ajánld be vmi jó szgépes céghez, mert k..va jó hacker, de nem hszem hogy erről van szó. Nézd meg a biztonsági beállításokat, mire kapsz jelszóemlékeztetőt, az öszes email jelszavát változtasd meg
6/8 anonim válasza:
Instagramot én is feltörnék. Kérdezd már meg tőle, hogy hogy csinálta és írjj privátot. Köszi
7/8 anonim válasza:
Az úgy érdekes, nincs kémprogram a gépeden?!
Amúgy jelentsd fel, nem is kell szólj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!