Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta nem tudom elfelejteni a volt páromat, ő volt a nagy szerelem. Nincs nap, h ne gondoljak rá. Mindig eszembe jut egy emlékkép valamiről. Sokat próbáltam lezárni, de egyszerűen nem tudom. Hogy lehet lezárni a múltat?
Figyelt kérdés
Szeretnék tovább lépni, és soha többet nem gondolni rá. Tudom ha akarom,akkor el tudom engedni. De valamiért nem akarom,mert hiányozna,h ne gondoljak rá, az emlékek, hiányozna a remény,h még együtt leszünk, sokat gondolok rá,hogy mi lenne ha, pedig az eszemmel tudom,h soha nem lehetünk már együtt. Szóval a kérdés,hogy lehet elfelejteni és élni nélküle? Új életet kezdeni,lezárni? 28/N2017. márc. 28. 18:07
1/17 anonim válasza:
Elfelejteni sehogy, az agy nem olyan tároló ahonnan csak úgy ki lehet törölni adatokat.
2/17 anonim válasza:
De miért nem lehettek együtt?
Ha ennyire szereted akkor azért tegyél meg mindent hogy együtt legyetek...
3/17 anonim válasza:
Mikor lett vége? Mennyi ideig voltatok együtt? Gondolom ő lépett ki a kapcsolatbol.. azóta neked volt valaki?
4/17 A kérdező kommentje:
Volt több párkapcsolat,van aki soha nem jut eszembe,ha igen,akkor is teljesen közömbös. Talán itt azért nehezebb,mert én szakítottam,mert muszáj volt,holott akkor szerettem. De sajnos olyan dolgokat tett,amiket nem kellett volna tűrni. Vagy talán azért mert tudom,hogy csak rajtam múlik,hogy újra összejöjjünk? Ő többször keresett,szívesen újrakezdené,szóval ez is csak rajtam múlik.
2017. márc. 28. 18:10
5/17 A kérdező kommentje:
2013-ban lett vége, és 3 évig voltunk együtt.
2017. márc. 28. 18:12
6/17 anonim válasza:
Akkor viszont végképp nem értelek. Mintha azt élveznéd, hogy szenvedsz vagy nem tudom.
7/17 anonim válasza:
Jó rég lett vége. Kemény hogy meg mindig ezt erzed. De ha csak rajtad múlik miert nem lépsz? Ennyi idő alatt változhatott is.
8/17 A kérdező kommentje:
Én teljesen h.lye vagyok tudom. és nem tudom miért nem akarom elengedni. Lehet h könnyebb volna,ha nem keresne és tudnám,hogy nem érdeklem őt már. Ha választanom kéne,hogy mit szeretnék,újra vele lenni vagy végleg elfelejteni,az utóbbit választanám. Ha van valakinek erre jó ötlete, szívesen veszem :)
2017. márc. 28. 18:19
9/17 anonim válasza:
Ja!!! Ha elakarod felejteni nulla kapcsolat. Se email se telefon se facebook. Akkor elfogod tudnifelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!