Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítani próbáltam vele, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani próbáltam vele, de nem hagyja. Mit tegyek? Hogyan rázzam le végleg?

Figyelt kérdés
Már nagyon sok próbálkozásom volt,de egyszerűen nem képes felfogni,hogy én már tényleg nem szeretnék vele lenni. 2.5 évese vagyunk most,de már mindent próbáltam,csúnyán,szépen....már olyan is volt,hogy megcsaltam-kamuból mondtam neki- de még azt is képes lett volna megbocsátani. Egyszerűen levakarhatatlan. Ha meg már nagyon közel vagyok a célomhoz,akkor meg elkezdi modnani hogy megöli magát,meg hogy kárt tesz magában! Mit tegyek? 18/L.

2014. okt. 20. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha meg akarja magát akkor egészségére,ne emészd magadat miatta,vagy kérj segítséget.
2014. okt. 20. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
jöjj össze egy másik pasival aztán majd észreveszi magát vagy megagyalják
2014. okt. 20. 22:19
 3/8 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
Mondd meg,hogy ennyi és,ha aztán ne reagálj semmire sem,ne engedd be.
2014. okt. 20. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Barátodnak pszichológust javaslok. Ez így nem kapcsolat, meg kell értenie. L
2014. okt. 20. 22:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát igen ,ez így nem kapcsolat. Mert egy kapcsolat két félről működik. De nem érdeklni,hogy boldogtalan vagyok így,csak hogy mellette legyek.
2014. okt. 21. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Hányadik voltál neki,és neked ő?:)
2014. okt. 21. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, ha meg akarja ölni magát - nem fogja -, csak tessék. NEM a te hibád lesz, hanem az Ő alkalmazkodási képtelensége. Ennyi, te éld az életed, flörtölj, stb., ne hagyd, hogy egy ilyen visszahúzzon.
2014. okt. 21. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Ami ennyire komoly lett volna az első mindkettőnknek,de.természetesen előtte volt mindkettőnknek rövid kapcsolatai. De szexbe pl első mindkettőnknek.
2014. okt. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!