Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos szerelmes lettem de ferjnel vagyok es mar 2 eve probaltam elfelejteni az illetot. Mit tegyek?
Ezelot 2 eve egymasba szerettunk a masikkal.en nagyon tartottam magam ahoz hogy ne fekugyunk le egymassal mert utalom a megcsalast es gondoltam hatha elfelfejtem. Kb 1 evig nem beszeltunk egymassal de most ujra talalkoztunk es ugy erzem nem birok nelkule meglenni.o nemakar talalkozni velem ha nem fogok meg mindig legekudni vele,en pedig ugy erzem akkor bele is halok. De a ferjemnek sem nem akarok hazudni,utalok hazudni.
Mit tegyek kerlek segitsetek
L
Szerintem is kúlcsi kircsi, hogy nem akarsz hazudni a férjednek, mert tiszteled.
Ülj le vele, és beszéld meg, hogy mi a szitu. Hogy szerelmes lettél egy fickóba, akivel dugni akartok, de őt nem akarod elhagyni, mert tiszteled meg szereted. Betegség, gyerek nem lesz a dologból, és nem fog sokáig tartani, ezt ígérd meg neki. Mondd el, hogy nem akarod megalázni vagy becsapni őt, de most szükséged van az engedékenységére, hogy továbbra is egyenesen tudjatok egymás szemébe nézni.
Namost, ha nem akar ott helyben elválni, és úgymond a te lelkiismeretedre bízza a dolgot; és te még mindig hetyegni akarsz a kis szerelmeddel, akkor csináld meg.
Ha meg elgondolkodsz azon, hogy milyen jó emberrel hozott össze a sors, és visszalépsz a dologtól, akkor végül kiderül, hogy van lelked.
Ne féljél, ez nevetséges.
Dugni akarsz egy másik férfival, aki nem a férjed.
Tisztázd a dolgokat.
Bár... ha én a helyedben lennék - sosem lennék -, akkor rendbe tenném a viszonyomat a férjemmel, a másik tökfejt meg kukáznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!