Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi le a közös képeket és hagy békén?
4 hete szakított velem az expasim, több év együttélés után. Az utóbbi időben állandóan telefonált meg írt, hogy találkozni akar, de amikor találkoztunk akkor se történt semmi, távolságtartó volt velem. De nem hagyta abba, mindenféle random dolgot ír vagy linkel nekem meg hívogat, hogy mi van velem, hogy vagyok, ha nem veszem fel még ő van megsértődve... Már olyan mérges lettem rá, hogy megmondtam neki, hogy ezt fejezze be, ne írjon és ne hívjon többet és a közös képeinket is vegye le a közösségi oldalakról, ha már kidobott, mire ő azzal védekezett, hogy nem tudja ő se csak úgy elfelejteni az együtt töltött éveket. Én már letöröltem mindent, ami vele kapcsolatos, de neki még mindig kint vannak a közös képeink, pedig minden nap látom, hogy ott van az oldalon, meg magáról tölt fel képeket...
Miért csinálja ezt? Ráadásul úgy, hogy szemtanuk szerint közben ő már csajozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!