Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, de miért nem hagy békén?
Figyelt kérdés
5 év után szakított velem a barátom, eleinte hiába könyörögtem neki, nem akart kibékülni. A szakítás óta eltelt 4 hét, közben ő csajozik meg bulizni jár, de nekem is folyamatosan írkál meg hívogat telefonon. Eleinte vevő voltam erre, próbáltam volna a békülésre terelni a témát, de ő azt mondta, hogy egyedül akar lenni. Akkor összevesztem vele és megmondtam neki, hogy hagyjon békén végleg, le is tiltottam. De ő azóta is ír sms-eket meg hív (nem veszem fel), olyan indokokkal, hogy beszélgetni szeretne velem, menjünk el kávézni, vegyen-e nekem ezt vagy azt mert épp vásárolni van, vagy hogy buli után hazavigyen-e, meg ilyenek... Most ez mit jelent? És hogy kéne viselkednem?2016. okt. 22. 21:47
1/3 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Nem akarja, hogy te tovább tudj lépni, hogy el tudd felejteni.
Azt akarja elérni, hogy benn maradjon a tudatodban. Ebből már békülés nem lesz.
2/3 Mivanveletek? válasza:
Igaza van az előttem szólónak..Érzelmileg magához akar láncolni,amivel saját magának akarja bebizonyítani,hogy "nem tudsz" nélküle lenni..Ő egy olyan ember aki így próbálja ellensúlyozni a saját lelki és érzelmi sivárságát..
3/3 anonim válasza:
Igazuk van, te még ápolgasd az ő helyét az ágyadban ha épp arra van kedve kitudja meddig addig ő éli víg világát s más ágyakat hódít ha tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!