Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni az exemet aki egy hete szakitott velem, hogy ismerje el nem szeretett eléggé és mindegy hogy szándekosan vagy akaratán kivül de félrevezetett?
De miért akarod őt győzködni?
rá akarod beszélni őt arra, hogy nem szeretett téged.
Ami egyáltalán nem biztos.
Miért ne szerethetett volna??
Ugyanis mindettől függetlenül még szerethetett téged.
Olyan mintha azt várnád, hogy mondja ki, hogy nem szeretett és akkor te könnyebben továbblépnél, holott lehet, hogy egyáltalán nincs így.
4-es vagyok.
Pont ezt kérdeztem én tőled :)
Mert a te szavaidból jött úgy le, hogy azt szeretnéd, ha nem szeretett volna vagy ne szeretne most is, és akkor könnyen továbblépnél.
Egyik napról a másikra, általában csalódás miatt ér véget egy kapcsolat, hogy olyasmi történt ami miatt hatalmasat csalódik az ember a másikban.
Ilyenkor érezi az ember már korábban is , hogy gond van és nem minden szuper, de jön egy pont amikor már biztos benne, hogy ennek nem látja értelmét.
Én a helyedben utoljára megpróbálkoznék beszélni vele.
Megkérném,hogy ha valóban szeretett és tisztelt valaha is az életben akkor mondja el nekem,hogy mi volt a szakításának oka és ha elmondja nem hozom fel ezt neki többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!