Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha már csak én akarom ezt a kapcsolatot?
Nagyon jól megvoltunk a párommal 1 évig ,utána jöttek a konfliktusok és csak én voltam az aki meg szerette volna oldani. Napokban ismét egy kisebb probléma(sosem voltak nagy problémáink ) és úgy érzem én meg szeretném javítani de ő folyton a fejemhez vágja vagy épp kerül.
Én nagyon szeretem őt .Mit tegyek hogy ő is ugyanúgy akarja ezt mint régen?
Ugyanez a helyzet volt velünk is, az egész abból eredt, hogy nem volt szerelmes, holott neki az fontos lett volna. Én sem voltam szerelmes, de vele maradtam volna, annyira szerettem. Ennek ellenére én mondtam ki a szakítást, hogy ne szenvedjünk egymás mellett. Ja, azt hiszem azóta nem bízok és nem szeretek senkit, csak rengeteg közös idő után. De a legtöbb ember hazug, a saját érdekeit helyezi előnybe. Mindenki hülye. Én is.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!