Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolatot nem tudok vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatot nem tudok vele elképzelni, de néha rámtör, hogy most azonnal le akarom teperni. Miért?

Figyelt kérdés
Persze nem mászok rá, de olyankor kellemes lenne ha összeérne valamink. Általában akkor érzem ezt, amikor rámnevet. :) Fiú legjobb barátomról van szó. Sajnos osztálytársam is, és alacsonyabb.:/ 15/L
2011. ápr. 6. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
mer nincs ízlésed. :D
2011. ápr. 6. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne az osztálytársam simán menne az egész. Már lassan megijedek, hogy a fenébe, már megint elmerültem a mosolyában, szemeiben. Hozzá hasonló emberrel még nem találkoztam. Mérhetetlenül tudom tisztelni, és felnézek rá. Csak annyiban tudok reménykedni, hogy egy pár év múlva elmélyül a kapcsolatunk, és esetleg lesz valami. Most viszont teljesen tökéletesnek érzem azt az állapotot ami most van. Főleg, hogy tudom, nem szerelmes belém.(:
2011. ápr. 6. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
hát akkor csak beindulsz rá, mert a hormonok, meg valamennyire vonzódsz is. de ha nem akarsz többet akkor nem értem ezt.
2011. ápr. 6. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
énis voltam már így, mondjuk 1 évvel idősebb volt nálam és magasabb is 1 fejjel, de én se tudtam elképzelni h több legyen köztünk mint barátság. aztán elballagott és összejöttünk :D 4 hónapja vagyunk együtt :)
2011. máj. 2. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!