Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm szakitott velem de most újra fel kereset mit tegyek!? Többi lent!
Figyelt kérdés
Ma dél elött szakitott velem a barátnöm és most meg azzal jön hogy adjak magamra amugy több mint 2 évig együtt voltunk és azt nem értem meg hogy ha eddig jó voltam ugy ahogy voltam akkor nem értem miért kellene megváltoznom mikor ugyan olyan vagyok mint eddig meg azt mondta hogy igy ki nem megy velem az utcára meg ehez hasonló amugy azt hozzá teném hogy azért annyira szörnyű nem vagyok és nem értem miért akkar engem ennyire más emberként látni amugy lány16/én242016. szept. 18. 21:31
1/4 anonim válasza:
Gondolom más hapsija van, és akkor szakítás után elkezdett kritizálni.
Az én exem is ezt csinálta (én 20 voltam, ő 15 a szakításkor) hogy utána elkezdett savazni, hogy milyen igénytelen vagyok, meg ezen azon változtassak stb.. :D
2/4 anonim válasza:
Hagyjad a csajt.Egyrészt kiscsaj gondolkodás szempontjából, másrszt ne hagyd már hogy megváltoztasson ha te nem akarsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem én de még a családja is elhordot mindenek hogy milyen egy csöves vagyok meg ilyen dolgokat vágtak a fejemhez igaz nem vagyok az a vásárlos sem gazdag de azért ez már fájt peddig a szivemet lelkemet odaadtam érte és a családjának :(
2016. szept. 18. 21:42
4/4 A kérdező kommentje:
meg mikor felkereset ez kb 20 perce volt akkor mondja nekem hogy nagyon hiányzom neki meg hogy nem tud nélkülem lenni de én meg olyan tipus vagyok ha nem szeret valaki igy ahogy vagyok akkor más hogy se szeresen és hozzá teném azt is hogy soha nem szeretem ha egy lány sminkeli magát szeretem a természetes kifinomultságot és ö pont ilyen volt szóval azért nem is tudom hogy tud valaki ennyire megváltozni peddig én mindig önmagamat adtam :/
2016. szept. 18. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!