Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, megalázott, megcsalt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megpróbálom a lényeget leírni, mert amúgy elég hosszú lenne. Szóval 5 hónapot voltunk együtt. Elvileg megcsalt azért elvileg mert amikor rákérdeztem nem kaptam konkrét választ csak nagyjából annyit, hogy most erre mit mondjon. Elhoztam tőle a cuccaimat, majd aznap felhívott és mondta, hogy jó lenne ha adnék neki 30 ezer ft-ot a rezsire. Amikor még együtt voltunk kérdeztem segítsek-e bele neki a rezsibe azt mondta nem kell mert amúgy is alig kell fizetnie valamit. Mondtam neki, hogy hagyjon békén ne írogasson fogja fel, hogy vége van, ebben az a vicces, hogy ő szakított. Ezek után kb 2 hétig csend volt, majd rámírt, hogy hogyan sikerült a vizsgám. Kb 10 napra rá reagáltam, hogy nagyon jól sikerült szuperül ment az egész. Eközben a 30-ból 10 ezer lett. Majd kiegyeztünk 5 ezerben. És mondta, hogy a pénzen kívül is jó lenne találkozni és beszélni. Én mondtam neki, hogy egy hétig Szegeden leszek majd maximum pénteken akkor találkozunk. Eltelt egy hét pénteken nem kerestem Szombaton ráírtam, és elég bunkó volt a válasza ezért eldöntöttem, hogy letiltom és még telefonomban is blokkolnom kellett, mert még utána lévő nap is kétszer fel akart hívni. Vajon csak a pénz miatt keres, vagy rájött volna, hogy megbánta az egészet? Szerintetek lenne értelme újra megkeresnem ha majd össze szedem magamat lelkileg? Már 2 hónap telt el, de nekem még mindig nagyon hiányzik. Szóval jobb lenne tisztázni vele a dolgokat amennyire lehet vagy mit csináljak? Lehet, hogy van is már vkije a múltkor egy buli végén megláttuk egymást és az ő arcáról is az jött le, hogy nincs rá túl jó hatással az, hogy lát engem. Nem igazán merek vele beszélni, mert félek, hogy vissza esek megint oda ahol voltam, de tanácsokat, tippeket szívesen fogadok legfőképpen normálisakat.2016. aug. 22. 18:04
1/10 anonim válasza:
Van két tabletta.
Ha a pirosat választod, akkor visszamész hozzá, amíg nem veled lesz, egész végig arra gondolsz, hogy ki szopatja éppen életed szerelmét, aki megalázott, megcsalt.
A kék azt jelenti, hogy hagyod, most szar lesz 1 hónapig. Aztán lehetőséged van találni egy olyan lányt, aki normális, megbecsül és szeret téged.
A döntés a tied. De ha szép idő van, akkor kék az ég, és nem piros! 23/F
2/10 A kérdező kommentje:
Neo a pirosat vette be. De gondolom nekem a kéket kell... Nem akarom meg tudni milyen mély a nyúl ürege.
2016. aug. 22. 18:31
3/10 anonim válasza:
Nem Neora gondoltam, hanem rád. Ideje dönteni, és nem ártana megtartani a büszkeségedet, és megadni magadnak az esélyt egy normális kapcsolatra.
4/10 A kérdező kommentje:
A büszkeségemet eddig is megtartottam nem könyörögtem neki semmiért sem. Nem írtam neki szánalmas dolgokat. Csak megnyíltam neki. Ahogy az előtt sose. De ő nem volt képes megnyílni nekem. Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Igazából csak egy normális életet szeretnék már. De vele csak részben lenne jó az életem, meg csak saját magam elől menekülés, ahogy azt ő is teszi most mással. Később biztos, hogy sokkal jobb lesz nekem, de miért kell ilyen kínokat átélni ezért cserébe. Nem tudok mit tenni várok, hogy múljon már el a faszba. De legalább vallaná be, hogy elbaszta és bocsánat vagy valami.
2016. aug. 22. 19:08
5/10 anonim válasza:
Ne vallja be, mert akkor futnál hozzá vissza, ami neked nem lenne jó, hidd el!
6/10 anonim válasza:
Az a baj sajá magá jaratja le, hogy bosszúbol filléreskedik.
Lehet nem is kell neki annyira a pénz csak idegesíteni akar még kicsit amiért otthagytad.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez ennél bonyolultabb sajnos. Először én akartam szakítani, de ebből annyi lett, hogy két napig nem igazán kerestem ő kérdezte, hogy miért nem kerestem meg hogy hiányoztam neki, majd két nap után átment támadó üzemmódba. Ekkora én gondoltam meg lehet vele beszélni a dolgokat, de ő vmiért nem akarta. Semmit nem mondott az ég világon szinte. Arra gondoltam volt 3. személy a dologba, de ha úgy van akkor minek írogatott össze vissza ilyeneket is pl, mi után elhoztam a cuccaimat tőle másnap írta, hogy hol van kivel mit csinál meg, hogy azt álmodta van barátnőm, utána meg, hogy nem akar már a csajom lenni össze-vissza beszélt. És nekem kellett őt felvilágosítani, hogy előbb kellett volna gondolkodni ne írogasson többet nekem elég vicces azt nézve, hogy a végén ő szakított. Csak hát én nem kezdtem el visszakönyörögni magamat, gondoltam várok meglátom mi lesz.
2016. aug. 22. 20:51
9/10 anonim válasza:
Mit tegyél? Semmit, ignoráld, ahogy tetted és felejtsd el. Sok sikert a következő barátnődhöz! AZért nem semmi, hogy á, ne adj a rezsibe, majd adj 30 e-t, ó 10 e is elég, de 5 mindenképp kell utólag. Hát nem látod, hogy még az utoljára is kihasználna? Ha azt mondja ne adj semmit a rezsibe, ehhez tartsa magát. Ha meggondolta magát közben, illett volna pl. ezt is őszintén megmondani kb így: Bocs, mégis adj a rezsibe, egyedül fizetni nem buli, ha a fél hetet nálam használod a villanyt, vizet stb. Gondolom kb mindenben ilyen őszinte lehetett. Ne sajnáld, nőként írom ezt. 3 hónap szenvedés és teljesen elfelejted, ha nem lépsz vele kapcsolatba és nem reagálsz a kereséseire.
10/10 A kérdező kommentje:
Bizonyára ez a legjobb amit tehetek... Csak nem értem, hogy egyik napról a másikra miért változik így meg egy ember. Meg miért nem mondott nekem semmit. Miért nem mondta el mi a baj. Végig csak szórakozott meg hülyített volna? És igazából ez az ami nagyon rosszul esik.
2016. aug. 24. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!