Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor úgy érzed, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor úgy érzed, hogy a lelki társad szakított veled?

Figyelt kérdés

Tudom, sok kérdés van azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet túljutni a szakításon... 8 hónap telt el, de nem igazán akar enyhülni a fájdalom.

Volt már valakivel olyan, hogy úgy érezte az a férfi (vagy nő) a lelki társa, aki otthagyta? Mi lett veletek később?

2016. aug. 17. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy valaha is el tudom majd felejteni. Idővel biztosan elhalványulnak az érzések, de örökre hiányozni fog.

Mivel én hiszek a reinkarnációban, azzal vígasztalom magam, hogy majd a következő életünkben talán együtt lehetünk.

Nekünk külső okok miatt nem jött össze, nem magunk miatt. Ez talán még rosszabb, mintha valamelyikőnk akarta volna a szakítást.

Kitartás!

2016. aug. 17. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha a lelki társad lett volna, akkor nem szakított volna.
2016. aug. 17. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Halványulni fog. De elmúlni sosem....
2016. aug. 17. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Most nem akarom elemezni, hogy mi miatt szakított velem, de nem azért, mert közöttünk voltak nézeteltérések.

Persze a tény az tény, ezt nem vitatom.

2016. aug. 17. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor milyen "jellegű" okok voltak? Nézeteltérés nem, gondolom hűtlenség sem, de akkor mi tud annyira durva lenni, hogy szakítson veled?

2016. aug. 17. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Velem két éve történt, hogy az első szerelmem akiről azt gondoltam a lelki társam, szakított velem. Azt gondoltam, hogy soha nem találkozok mással akivel ennyire egyforma a gondolkodásunk és megértjük egymást. Minden pasit hozzá hasonlítottam és nem is tudtam kapcsolatot kialakítani. Aztán találkoztam a mostani barátommal és még sokkal jobb vele. Persze ha eszembe jut az exem fáj,hogy anno kidobott, de rájöttem nem csak egy ember lehet a "lelki társad". És tényleg segít az idő is. Fel a fejjel, túl leszel rajta! :)
2016. aug. 17. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig ha úgy odáig vagytok egymásért, megvan a szeretet/szerelem, összhang, és nem volt megcsalás meg nem vertétek meg egymást, akkor BÁRMI mást meg lehet oldani, ha akarjátok.

Nyilván ha nem írod le, hogy mi miatt szakítottatok, akkor lehetetlen segíteni.

2016. aug. 17. 14:38
 8/9 A kérdező kommentje:

#5,7

Egzisztenciális szorongások, depresszió. Amolyan "nem tudom eldönteni mit akarok, és hogyan tovább az életben".

2016. aug. 17. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Én ugyanezek miatt mentem szét az exemmel, akiről én is azt hittem eleinte, hogy a lelki társam, így utólag visszagondolva meg látom, hogy a nagy túrót volt bármiféle társam :D

A szorongás, depresszió meg egyébként is orvosolható dolgok, az igazi "lelki társad" nem hagyott volna el ilyen marhaságok miatt.

2016. aug. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!