Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm smsben szakított velem. Eljutottunk odáig, hogy megbeszéljünk mindent, és kiderült, hogy amikor szünetet tartottunk lefeküdt az egyik ismerősömmel. Sőt, több intim dologban is hazudott. Mit tegyek? Adjak neki még esélyt?
A barátnőm smsben szakított velem. Eljutottunk odáig, hogy megbeszéljünk mindent, és kiderült, hogy amikor szünetet tartottunk lefeküdt az egyik ismerősömmel. Sőt, több intim dologban is hazudott, mint például én voltam neki az első...
Ami igazán zavar az, hogy együtt voltunk 4 évet, ő smsben szakít, és még mindig jóban van azzal gec**vel , akit említettem. Sőt, most vissza akar menni fősulira...
Mit tegyek? Adjak neki még esélyt?
Ezek után még elgondolkodsz rajta? :o wow..
De szerintem ne..
én is így gondolom, de már nagyon "megszerettem" a csajom... kis rib a.n .c, de akkor is ő az életem része... -.- h*** kur- va megbántott, enyhén szólva is, de ... á gyökér vagyok
Győzzetek meg, hogy nehogy összejöjjek vele mert ...
Az sms-ben szakítás 4 év után nagyon durva.
De miért baj, ha visszamegy a fősulira? Ez pozitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!