Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem. Úgy érzem, megalázott a női mivoltomban. Mit csináljak?
Miért nem kérdezted meg tőle akkor, hogy mi az ok? Amúgy meg örülj neki, hogy nem kamuzott tovább.... Hidd el, szakítani is nehéz.
Mit csinálj? Adj magadnak időt, amíg lenyugodsz. Sok időt.
Ennél idegesítőbb nincs mikor minden kapcsoaltot elvág. Gondolom facen tiltott-törölt, telefonon nem tudod elérni. Ez a lehető legbunkóbb dolog. Az enyém is ezt csinálta.
Valahogy azért mégis próbáld meg vele megbeszélni. De amúgy rájötttem az én "ex példányomtól" hogy egyszerűbb nekik eltűnni és elsunnyogni, mint eléd állni és elmondani hogy "figyelj szivem ez és ez van".
#1 Távkapcsolat volt,nem állhatok oda a házuk elé,hogy magyarázza már meg,mi van.
#2 Igen,viszont az ismerősei szerint nyivákol,siránkozik,sajnáltatja magát.Én nem tudom,nagyon hiányzik,de közben tudom,hogy hülye volt,nincs értelme reménykedni...
Felejts!!! Idővel úgyis túl leszel rajta. Foglald le magad, és amit csinálsz, arra figyelj száz százalékig!
Ismerkedj,
járj el bulizni, szórakozni,
sportolj,
találj magadnak új hobbit.
Mindezt egyszerre, vagy válaszd ki belőle a megfelelőt, amihez kedved van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!