Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem hagy beken?
Üdv!
2 hónapja szakíttot velem a baratnőm, aki 10 évvel idősebb nálam, (En 30F). Lényegében jogtalanul volt féltékeny a lány barátaimra. A szakítás után nem is beszéltünk két héten át, majd egyszercsak kaptam egy emailt, hogy töröljem le az egyik közösségi oldalról, az ismerőseim közül. Én megtettem ezt, amit szeretett volna, tiszteletben tartom az emberek döntését. Tegnap ismét kaptam egy email üzenetet, amiben nem volt semmi lényeges, csak annyi, hogy nem egy beszélgetés kezdete es, hogy tetszik neki az egyik pályázati munkám. Ennyi volt az üzenetben. En közöltem velem mikor szétmentünk, hogy én nem vagyok híve a barátkozásnak és nem tartom az exeimmel a kapcsolatot, vele se fogom. Nos, akkor nem igazán értem, hogy miért keres meg emailben körülbelül 2 hetente, ha előtte lehordott mindenféle embernek, ráadásul, ennyi volt az üzenetben, amennyit fentebb leírtam. Nem igazán akartam válaszolni, de mivel értelmes embernek tartom magam, visszaírtam, hogy köszönöm. Azt sem értem, ha szexelni akar, vagy érez még irántam valamit, miért nem keres meg személyesen, amikor tudja, hogy nem vagyok híve az internetes csevegesnek, én a szamítógépet dolgozni használom. Köszönöm!
Esetem:energiavampir srac,halalosan szerettem de leamortizalt,szakitottam.Eppen munkat keresett es 5ember fuggott a keresetetol,igy 1 honap elteltevel amikor szembejott velem egy ujsaghirdetes ami az o specko kepesitesenek megfelelt es epp a kornyekukon,atdobtam neki mailben.Szerintem meg meg sem koszonte,mint te,de nem is amiatt kuldtem hogy ujra felvegyuk a kapcsot.Soha tobbe nem beszeltunk.
Szerintem reszedrol korrekt volt h megkoszonted,o meg ugy erezte h ezt le kell irnia.Felejtsd el!Ha megint ir,kerdezz ra h mit szeretne?agyalasra sem erdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!