Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy békén egy srác, ha igazából nem is akar tőlem semmit?
Nem hívott el randiraa,sehova, csak idegesít,felhívat mással,sokszor pl
Mit akarhat?
1. Kretén, szórakozásból hívogattat, élvezi, hogy idegesít. Ne kérdezd miért, nem tudom megérteni az ilyeneket.
2. Mégis tetszel neki, csak elég hülyén sikerül kifejeznie.
Jobb, ha az elsben hiszel inkább, vedd úgy, hogy csak simán barom. De a helyedben nyitott lennék a másodikra is, de azért ne éld túlságosan bele magad, mert nagyot koppanhatsz.
Tapasztalat, nálam az első verzió élt, mutogatta a hátsóját, kamu udvarolt, szerelmet vallott, de szigorúan nagy közönség előtt, hogy égjek, látványosan megbámulta a cicijeimet mikor lehajoltam a leesett ceruzámért (v-kivágású felsőben, de a jóízlés határain belül, és nem, nem a kedvéért potyogtattam le a ceruzámat). Énekelt nekem. Brrr. Nincs harag, de a mai napig a hideg ráz, ha rá gondolok. Baromi gáz volt, és csak rontott a helyzeten, hogy baromi helyes volt, manapság is megjárja ( talán jelzi mennyire, hogy modell...). Egy percre se hittem, hogy komolyan gondolja, de talán megérted miért esett rosszul. Nélküle is elég nehéz volt az osztály fekete bárányának lenni. Bocs az offért, nyilván nem voltál kíváncsi rá. Engem viszont érdekelne pár részlet, ha publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!