Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy békén?
Járásnak épp nem mondható kapcsolatban voltunk.
Olykor mint barátok, olykor meg szexeltünk.
Nem akart Ő ennél többet. Részemről voltak érzelmek (tán részéről is) és már olyannyira besokalltam és már lelkileg sem bírtam, hogy megmondtam neki, hogy hagyjuk rá, nekem ez így már nem megy!
Annak ellenére hogy vannak érzéseim, nem akarnék már többet tőle (már megismertem, kiismertem) ... de azt sem akartam hogy csak "arra" kelljek neki.
Normálisan megbeszéltük és lezártuk.
Azt gondoltam ennyivel letudtam a dolgot.
De bejön a melóhelyemre, felhív telefonon. És nem kettőnk végett, csak úgy mint a barátok.
Elbeszélgettem vele, mert végül is nincs okom haragudni.
De mért keresi a társaságom??
Báár gyanús, .. mert 1-2x bepróbálkozott.
Hogy lehet vki ilyen genyó?? .. hogy tudja hogy mit érzek és még szórakozik?! Azt gondolom hogy a normális ember, ha nem akar többet a másiktól, akkor békén hagyja, nem kínozza még! Úgy érzem mintha egy pióca lenne, akit nem lehet levakarni!
Eddig csak céloztam rá, hogy hagyjon békén, nem látom értelmét tartani a kapcsolatot, .. de csak erőlteti.
Mikor meglátom hogy hív, .. máár rosszul vagyok!
Eljutottam arra a szintre, hogy már nincs is kedvem vele beszélni, nem lelkesít, és nem érdekel amit mond! .. de mégis késztetést érzek arra hogy felvegyem (bár néhány napja már nem veszem fel!)De ez meg így olyan, mintha menekülnék! (ami tényleg így van :) )
És tartok attól, hogy szándékosan meg fog bántani és még neki áll feljebb, ... hogy nem akarok vele beszélni!(mert még hatással van rám, és biztos vagyok benne hogy ezt Ő is tudja)
Ha kellenék neki, akkor már lépett volna, .. de ez olyan szinten tartás amit csinál velem!
Mit mondjak neki, hogy békén hagyjon?? Így még nem voltam, hogy olyan vkit kelljen elküldenem más éghajlatra, akihez érzelmileg kötődök, ... báár az isten tudja hogy miért??
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!