Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal de nem hagy békén! Mit tehetnék ellene? :- (
Szánalmas, hogy kell neki egy biztos punci a csajozásai mellé. Mert ugye vágod, hogy csak erre kellenél neki, és eddig is csak ennyi voltál.
Undorító féreg az ilyen férfi, illetve ha egyáltalán nevezhetem férfinek ezek után.
Támogatom az elsőt: jelentsd fel zaklatásért... a másodikat csak azért nem támogatom, mert egy ilyenért is annyit kapsz, mint egy rendes emberért.
Szerintem az igazi férfi ha szeret egy nőt, akkor csak őt szereti, és nem szimatol más punci után.
Mondjuk még a mai napig nem jöttem rá, miért vonzóbb a nőknek a kicsapongó csajozógép, mint egy hűséges férfi. Végül is az írásod alapján kezdettől fogva ilyen volt, mégis kibírtál mellette 4 évet te is.
27/F
Soha ne vedd neki fel a telefont,és semmilyen módon ne válaszolj neki. A barátaidon keresztül se üzenj neki és a barátaid se üzenjenek neki semmilyen módon!
Ha kell tényleg jelentsd fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!