Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal 1 hete, de azóta nem hagy békén!?

Figyelt kérdés

3 hónapot voltunk egyutt, de szakítottam vele mert nem éreztem semmit se iránta, meg rájottem hogy nem vagyok kész mégsem egy kapcsolatra az exem után. (vele lassan 1 éve szakítottunk es majdnem 5 evet voltunk egyutt)

Folyamat írogat, reggeltol estig.. Múlthéten egy óra alatt kaptam tole 80 uzenetet a Facebookon.. és nem túlzok..

Normálisan leirtam neki sokszor miert szakitottam de folyton ugyanazokat kerdezi es mar nagyon elegem van..

Mellesleg 25 eves... es ugy viselkedik mintha 17 lenne.. Es en voltam neki az elso gondolom azert van igy ki, de en akkor se tudom elviselni hogy nem hagy beken..

Letorolni nem akartam mert akkor en vagyok a k*csog.. Semmit nem fog fel abbol amit irok neki.. Mit csinaljak??? Ha nem irok vissza akkor is irogat mindenhol.

2015. aug. 3. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy? 12?
2015. aug. 3. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
21. De ha egyszer nem erzek iranta semmit akkor nem fogom eroltetni.
2015. aug. 3. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor tiltsd le vagy keresd meg és keverj le neki egy pofont. Utána biztos nem fog keresni többet.
2015. aug. 3. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Félek hogy elfog jonni ide ahol lakok es zaklatni fog. Most serules miatt nem tud menni sehova se kb 2-3 hetig.
2015. aug. 3. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:

És akkor ha odamegy?

Te inkább 12 vagy mint 21...

nőlj már fel!

zaklatás-rendörség

2015. aug. 3. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Te ugy ahogy vagy hülye vagy...

Tiltsd le mindenhol!!!

Kit érdekel hogy mit mondana?

Vagy akkor meg mit nyavajogsz ha nem teszel ellene?

Ha nem tud elérni sehol akkor abba fogja hagyni,főleg hogy most nem tud mozogni,nem fog odamenni és azalatt lenyugszik.

Tiltás mindenhol agyas!

2015. aug. 3. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én feljelentettem a volt barátomat zaklatásért, amióta ezt megtudta, megijedt és nem írkál
2015. aug. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!