Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem hagy békén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagy békén?

Figyelt kérdés
Az exbarátnőm egy 4 éves kapcsolat után, 3 hónapja szakított velem, egy másik férfi miatt. Hihetetlenül megalázott és nagy fájdalmat okozott, olyat amilyet sose fogok elfeledni. Megmondtam neki még akkor, hogy soha többet ne keressen és foglalkozzon az új barátjával. Karácsonykor is, és két hete is küldött sms-t hogy hogy vagyok..ezekre nem válaszoltam, azonban amiért kibuktam, édesanyám felhívta (a tudtom nélkül), hogy végleg szálljon le rólam, mert a sírba tesz..ezután letiltott a facebookról kb 1 hétig (nem vagyunk már ismerősök, de nem lehetett rákeresni, és nem láttam a régebbi posztokat), tegnap azonban megint feloldott.. amikor már úgy érzem kezdek túl lenni rajta, mindig visszaránt. egyszerűen undorodom tőle, amiket tett és tesz, de mégis nagyon fáj ez az egész. miért szórakozik még mindig velem?
2016. febr. 15. 19:04
 1/8 kotyo12 ***** válasza:
Szerintem rájött, hogy hibázott a szakítással. Meg is csalt folyamatosan?
2016. febr. 15. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínű nem jöttek be a számításai az új pasival :/

Mi is 3 hónapja mentünk szét az exemmel, akkor elvileg közös megegyezés alapján, és azt beszéltük meg hogy újra elkezdünk találkozgatni hogy ismerjük meg egymást megint. Erre hetekig nem is hallottam felőle, csak később derült ki, hogy két hét sem kellett neki hozzá, hogy újra becsajozzon. Pedig 3 évig voltunk együtt.

2016. febr. 15. 19:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg a 4 év során egyszer sem, "csak" az utolsó hónapban. Egyébként kétlem, hogy ne jöttek volna be a számításai, mert pár napja még írogatta a szíveket a csávó üzenőfalára. Csak ezt nem értem, hogy akkor miért nem vele foglalkozik..
2016. febr. 15. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem bánta meg szerintem az új pasiját. Most azért akar kapcsolatot fenntartani veled, hogy lássa mennyire szenvedsz. Nem tudom miért, talán téged hibáztat és most élvezi a helyzetét.
2016. febr. 15. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
És te miért foglalkozol vele? Tiltsd le és felejtsd el végleg. Így csak adod alá a lovat. Meg mi az, hogy anyukád beleszól? Minden nap érted megy és a melóhelyed előtt vár anyuci? Hány éves vagy te?! (Ezek után már alig csodálkozom, hogy szakított veled...)
2016. febr. 15. 20:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem én kértem meg rá, hogy hívja fel, haragudtam is rá emiatt, mert csak engem minősített mégjobban le.. és nem: nem szokott beleszólni a dolgaimba. csak nem viseli el tovább, hogy egy lány miatt depressziós leszek..de ismeretlenben könnyű ítélkezni, igazad van.
2016. febr. 15. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is tiltsd te őt facebookon amíg tudod, ezzel is meggátolva egyik módját annak hogy megkeressen. Ha majd hiába keres de nem talál, idővel elmúlik neki a késztetés is hogy érdeklődjön irántad.

Csak fel a fejjel és kitartást!

2. voltam

2016. febr. 15. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Ismeretlenek vagyunk egymásnak.

Ne bonyolítsd túl ezt az egészet - szakíts meg vele, minden létező kapcsolatot.

2016. febr. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!