Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Komolyan megbánta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan megbánta?

Figyelt kérdés

Egy hosszú kapcsolat utan, szakítottunk vagyis pontosabban szakítottam a párommal, mert ő azt mondta hogy mást is ki akar próbálni, mi van ha nem én vagyok a legjobb számára.

Ez pár napja történt azóta állandóan írogat és hivogat hogy szeret és hogy nem gondolta komolyan amit mondott, még sírt is férfi létére, és nem tudja miért mondott ilyeneket.

Hihetek neki? Vagy hagyjam a francba, mert ilyet később is kitalálhat?

2017. júl. 8. 16:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hogy döntöttél amúgy Kérdező?:)

Olyan nehéz ez nekem hiányzik sajnos..:(

2017. júl. 12. 12:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Leültünk megbeszéltük, láttam rajta hogy tényleg megbánta amit mondott, engem szeret csak a külső nyomás miatt ( haverok, kollégak stb.) nem hitte hogy létezik ilyen kapcsolat mint a miénk ahol rendben van minden. Rájött hogy én vagyok neki a legjobb és amint mondtam neki hogy vége rádöbbent hogy mit is tett. Jelenleg nehéz most nekem egy kicsit hiszen bennem van a félelem , de azóta is sokat kedveskedik nekem és sokat beszélgetünk szóval szerintem minden rendben lesz. Azóta kiderült hogy a környezetünkben sok pasi volt már ilyen helyzetben hogy bepanikoltak csak ők nem mondták ki a másik fele hanem lérendeztek magukban, hát neki is ezt kelett volna... akkor most bennem sem lenne rossz érzés . De nagyon remélem hogy, sikerül magamban is rendezni a dolgokat :-)
2017. júl. 13. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Happy end?:)))))) örülök!! Sokan vannak így pasik...igen!

lehet nálunk is ez lehetett sokat gondolkoztam sok a gyökér elvált/kapuzárásos haver..jómaga is jónagy gyökér már örülök hogy véget vetettem de sajnos nekünk a babánk ment rá-bár már kettőnknek három van de lett volna most így 42 évesen izgi lett volna de a jóisten nem akarta a stressz megtette dolgát.....ezt most tudta csak meg remélem boldogan keresi tovább a Nagy Őt..

2017. júl. 14. 08:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem elég utolagos mentegető dumának hat ez. A haverokra, kollégákra fogni. Ha tényleg annyira jó minden köztetek, akkor miért is merült fel benne hogy mással jobb lenne? Ha elmondása alapján a haverok szerint ilyen nem is létezik?

Mindegy, te tudod, de azért légy résen. Szerintem nem volt véletlen hogy ezt felvetette.

2017. júl. 14. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:

..én úgy gondolom sokunkban felmerül ez a kérdés egy hosszabb kapcsolat folyamán..bennem is az esküvő előtt /nő vagyok/..AZ a gáz ha már nem beszélik meg és esetleg meg is próbálná.... mondom, az enyém is próbálkozik mert "semmi közös nincs bennünk" hát én nem szeretek inni az igaz az idióta haverokkal nonsztop.., kemény dió egy párkapcsolat nincs olyan hogy tökéletes hosszútávon, ..meg kell dolgozni érte! Sok szerencsét Kérdező, résen lehet lenni de ne árnyékolja be ez a kapcsolatot mert a bizalom alapvető dolog..!!

aki a tökéletesre vágyik meg szerintem nagyot koppan élete során..:(

2017. júl. 15. 17:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Én adtam neki még egy esélyt. Örülök neki hogy elmondta hiszen így tudunk most javítani a kapcsolatunkon. Azóta ő is és én is atertekeltuk a munka/parkapcsolat dolgot, több időt töltünk együtt és úgy is tervezzük a napokat hogy minél többet randizzunk ( újra olyan mintha 18 évesek lennék :-) ) én úgy gondolom sikerült megoldani a dolgot. Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat :-)
2017. júl. 18. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi amúgy párterápián is gondolkoztunk de elkéstünk :(

sok szerencsét nektek:)!

az enyém letörölte magát a keresőről ugyan de két hónapja össze vagyunk veszve-igaz 6x-ra... most megyek a Szerelmi kötések fórumra ...:P:DDD

2017. júl. 19. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!