Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondta, hogy egy dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta, hogy egy dagadt töltött fánk vagyok. Komolyan mondhatta?

Figyelt kérdés

Megharagudott rám és ezt mondta.

Szokott néha piszkálni, de mérgeben lehet igazat mondott :(

Olyan rosszul esett.

157cm vagyok és 53kg

2017. febr. 10. 13:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A paramétereid alapján nem valószínű, hogy komolyan gondolta, de mivel az, hogy kinek mi számít "dagadt töltött fánk"-nak teljesen egyéni, ezért nem tudhatjuk, hogy komolyan gondolta-e.

Egyébként feldobtad a napomat ezzel a dagadt töltött fánkkal. :D Én tuti szemberöhögtem volna azt, aki ilyet mond nekem :D

2017. febr. 10. 14:01
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit alacsonyabb vagyok, kicsit súlyosabb. Engem a férjem töltött zokninak szokott titulálni. Röhögök rajta :D
2017. febr. 10. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Most farsang környékén lehet, hogy csak jelezte, mennyire szívesen enne egy töltött fánkot.

Egyébként nem hiszem, hogy a megadott infók alapján komolyan gondolhatta. De azért ilyet akkor sem szép mondani, még ha mérges, akkor sem. Én is magamra venném, és szépen elmennék töltött fánkozni- nélküle. Hadd irigykedjen. Addig is kicsit feldobja az embert a zsíros cukor.

2017. febr. 10. 14:04
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Biztos nem vagy dagadt toltott fank ilyen szamokkal, maximum par kilo felesleg (3-4-5) lehet rajtad, ami kb a ruhaban fel se tunik kategoria.
2017. febr. 10. 14:11
 5/14 A kérdező kommentje:

Nekem sem esne rosszul máskor.

Szeretem a fánkot :D

Csak azért veszekedés közben mást jelent minden szó, mint pl ha viccesen mondjuk.

2017. febr. 10. 14:12
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Én is ilyen magas vagyok és 48 kg, 53 kg-val mondjuk 2-3 kg felesleg lehet rajtad, ami semmi :D Szerintem is csak viccnek szánta.
2017. febr. 10. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
59%

Vedd bóknak!

Édes vagy kívül-belül, és nagyon kívánatos. :D

Nekem ez jut eszembe egy töltött fánkról.

És most megyek és szerzek egy nutellásat.

26N

2017. febr. 10. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Válasz legközelebbre:

A lekvárt jó volna kinyalni belőle, mi?

2017. febr. 10. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Akkor fordítok. Veszekedés helyett inkább dagadtra töltené a fánkodat.

30/f

2017. febr. 10. 16:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Veszekedés közben nem tudom elképzelni, hogy ezt komolyan mondta és nem röhögte el magát. :D
2017. febr. 10. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!