Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondta, hogy egy dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta, hogy egy dagadt töltött fánk vagyok. Komolyan mondhatta?

Figyelt kérdés

Megharagudott rám és ezt mondta.

Szokott néha piszkálni, de mérgeben lehet igazat mondott :(

Olyan rosszul esett.

157cm vagyok és 53kg

2017. febr. 10. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Jobb, mint a teleszart búvárruha :D
2017. febr. 10. 17:15
 12/14 anonim ***** válasza:
A paraméterek alapján 21,5 a BMI-d, ami inkább a soványabb oldalon van. Tökéletes alakod lehet. úgyhogy az illető aki ezt mondta egy hatalmas bunkó.
2017. febr. 11. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy párom, aki mérgében minden hibámat a szememre vetette nem épp irodalmi stílusban. Az önbecsülésem nagyon megsínylette, úgyhogy nem kezdek többé olyan emberrel, aki arra használja a másikat, hogy saját frusztrációját kiélje rajta. Nem az a lényeg, hogy igaza volt-e (amúgy ezekkel a számokkal nyilván nem), hanem hogy akit szeretünk, annak nem mondunk ilyet.
2017. febr. 12. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
én szerintem feldaraboltam volna. meg mi az, hogy piszkál?? jézusom.
2017. febr. 12. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!