Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte választ kérek. Ha muszáj lenne valamelyiket választani, melyikként akarnátok inkább párt keresni, alacsony férfiként vagy dagadt nőként?
tök mind1, szerintem mind2 oldalon megtalálnám a megoldást a pártalálásra...
egyik sem annyira durva lehetetlen helyzet szerintem...
inkább az a baj ezekkel az emberekkel, hogy már feladták, vagy meg sem próbálták...nem is csodálom, hogy ott tartanak egyesek ahol...csak a sült galambot várják, vagy 2x próbálkoztak életükben és úgy könyvelik el magukban: "én mindent megtettem, de kudarc az egész"...
23F
kiadsam333
Ha egyik sem vagy, akkor nem hiszem, hogy halvány fogalmad lehet a dolog nehézségéről. Ettől még köszi a véleményt.
#4:
nekem is meg van a magam problémája, tudom milyen olyan helyzetben lenni, amikor reménytelennek, értelmetlennek látod az egészet...
nekem is van jó pár olyan tulajdonságom amire ráfoghatom, hogy "emiatt nem sikerül és nincs értelme próbálkozni"...de rájöttem, hogy ezek csak kifogások...
23F
Dagadt nő vagyok, sose volt gondolom párkapcsolati téren. Sőt alacsony is. (Nagyon)
Egyszer egy hétre lennék alacsony férfi. Mert nem hiszem el, hogy tényleg ennyire lehetetlen nőt fogni, ha valaki csak alacsony.
1-es, én kövér nő vagyok, és van, hogy csak sexet akarnak tőlem. :) Nem is kevesen, szóval, nincs igazad. Nem lehetek biztos az illető szándékaiban.
Volt olyan srác kifejezetten a jó sexért jött hozzám, mert a pláza cica barátnője, akivel parádézott a haverok előtt semmi másra nem volt jó. (Nagyon fiatal voltam, ma már nem kezdenék párkapcsolatban lévő férfival!!! Ellenzem a megcsalást!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!