Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Komolyan megbánta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan megbánta?

Figyelt kérdés

Egy hosszú kapcsolat utan, szakítottunk vagyis pontosabban szakítottam a párommal, mert ő azt mondta hogy mást is ki akar próbálni, mi van ha nem én vagyok a legjobb számára.

Ez pár napja történt azóta állandóan írogat és hivogat hogy szeret és hogy nem gondolta komolyan amit mondott, még sírt is férfi létére, és nem tudja miért mondott ilyeneket.

Hihetek neki? Vagy hagyjam a francba, mert ilyet később is kitalálhat?

2017. júl. 8. 16:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni, hogy teljesen őszinte. Vannak barmok mindkét nemből, akik nem tudnak értékelni egy normálisan működő kapcsolatot, mert azt hiszik, nekik több jár.

Ugyanakkor nem az a lényeg, hogy őszinte-e, hanem az, hogy kell-e neked egy kapcsolat egy ennyire meggondolatlan és mondjuk ki egyenesen, ostoba idiótával, főleg úgy, hogy ha visszafogadod, akkor megtanulja azt is, hogy a hülyeségeinek még következményei sincsenek.

2017. júl. 8. 16:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam, ha vissza fogadom egyből akkor azt hiszi semmi se történt... várnék szívem szerint par hetet-honapot és ha akkor is teper akkor tényleg megbánta, vagy mennyit várjak?
2017. júl. 8. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a klasszikus mellbevágó őszinteségre vágysz, akkor hagyd a fenébe és keress olyat, aki megbecsül. Ha még játszmáznál vele, akkor szíved joga, azt csinálsz, amit akarsz, de nekem ilyenekre soha nem volt sem időm, sem energiám.

Végső soron mit vársz egy kapcsolattól? Megkapod azt tőle? A leírtak alapján aligha. Komolyan vele akarsz megöregedni?

2017. júl. 8. 16:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki akart próbálni mást is, és vagy elhajtotta a kiszemelt csaj, és arcra esett, vagy ki is próbálta, és nem volt olyan jó.

Esetleg még próbálkozott pár csajnál, de kiderült, hogy mégsem akkora puncimágnes, mint ahogy elképzelte.

Úgyhogy most pitizik, hátha visszaveszed, mert az unalmas, de fix punci még mindig jobb, mint ha nincs punci. Majd nézelődik melletted, hogy kit lehet felpróbálni.

2017. júl. 8. 16:38
 5/17 BlackSword ***** válasza:
100%
Ha szereted: engedd el... Ha visszajön: a kutyának sem kellett...
2017. júl. 8. 16:52
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezen nagyon jót nevettem :-D
2017. júl. 8. 17:13
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha nem mondta volna komolyan ki se mond ilyet..szerintem ne hidd el, nem vagy neki elég jó mer azt hiszi jobbat érdemel..

Ha annyira szeretne nem mondott volna ilyet hanem azt mondta volna: Nem kellene nálad szebb, jobb barátnő így vagy nekem jó ahogy vagy.

:(( Sok a szemét pasi :( (jaa tudjuk a csajok is......)

2017. júl. 9. 07:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd már ezt a pasit. Szerintem már kihült a kapcsolat, legalábbis az ő részéről, azért kacsintgatott kifelé, meg forszírozta milyen lehet mással. Csak nem számított rá hogy egyből kihajítod, így ugrott (hogy egy másik válaszoló szavait idézzem) a fix punci.

Nagyon is komolyan gondolta, csak egyedül maradni sem akart. Ha vissza fogadod, akkor melletted fogja kipróbálbi, hogy mással milyen...

2017. júl. 9. 08:11
 9/17 anonim ***** válasza:

Én hatszor vagy hétszer visszamentem hozzá legutóbb már társkeresőn volt...hónapok óta nem beszéltem vele..két éves kapcsolat..közölte hogy nem szerelmes neki az kell hogy mindketten azok legyenek...jól működő kapcsolat volt szerettük egymást.

Én jelenleg a poklok poklát élem két hónapja ettől független hogy jó döntésnek tűnik. Azt kockáztatot hogy egyszer megteszi.. ha nem zavar maradj, de ha családot stb. akarsz háááát nem egy életbiztosítás a pasi így..

2017. júl. 9. 16:29
 10/17 anonim ***** válasza:
...sőt, azt mondta nem szerelmes belém majd szól ha talál mást....gondoljátok megvártam volna?:D....mert mi van ha négy év múlva nyőgi be én meg ott állok én szerelemmel szerettem...:((( Remélem talál olyat akibe szerelmes aztán az meg otthagyja a p....ba fél év után mert jó nehéz természete van stb.. ! Én meg lehet addigra röhögve boldog vagyok az exem mellett akivel kavarunk -ritkán- mostanában... olyan jó lenne a jövőbe látni!!
2017. júl. 9. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!