Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most komolyan ezért dob ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ezért dob ki? Mert elégettem pár kacatot? Soha az életében nem kap még egy ilyen nőt mint én, de még egy másod osztályut sem. Szerintetek is gáz és csicska ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Bográsoltunk és pár régi kacat játékkal nyujtottam meg a tüzet mert jól égett. ha ott lett volna és nem a szobában szórakozik az unoka öccsével szólhatott volna hogy azok a kacatok neki fontosak. Nem tudtam hogy azok, de eleve az hogy egy játék egy felnőtt érett férfinek fontosabbak legyenek mint egy nő és párkapcsolat, az nem normális. Most már amúgy is megkellett volna rég szabadulnia tőlük, meg eleve idegesítőek voltak a hálóban, mintha valami kisfiúval szexelnék... azt hittem csak hanyag és azért nem dobja ki.
2017. jún. 28. 21:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%

Ha az én gyerekkori emlékeimet dobtad volna a tűzbe, akkor én meg téged dobtalak volna utána.

Tök jogos.

Jegyezd meg: mások cuccait nem bántjuk, akkor sem ha látszólag és/vagy nekünk semmit sem érnek.

2017. jún. 28. 21:42
 2/35 anonim ***** válasza:
95%

Szóval határozott egyet és kidobott. Ezek szerint mégsem egy kisfiúval éltél együtt.

A viselkedésed pedig nagyon önző és önérdekű volt, cseppet sem érett. A helyesírásodról nem is beszélve.

Ez biztos, hogy trollkérdés...

2017. jún. 28. 21:42
 3/35 anonim ***** válasza:
93%

Drágám te vagy egy -ahogy te fogalmazol- gáz és csicska viselkedesu...

Neki ezek a dolgok fontosak voltak! Gyerekkori emlékek!

Ezt mind sikerult neked elcseszni... Hat gratula. Jobb is h nem talál meg egy ilyen nőt mint te...

Szegény hapsi :/

2017. jún. 28. 21:44
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Tanulj meg előbb írni, te elsőosztályú troll.
 5/35 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy valódi kérdés valódi megalázással.
 6/35 anonim ***** válasza:
91%
Te most komolyan azt hiszed h TEGED aláztak meg azzal h kidobott a srác? Jesszus... -.-"
2017. jún. 28. 21:47
 7/35 anonim ***** válasza:
91%
El kell, hogy szomorítsalak, de ez csak neked kéne, hogy megalázó legyen. Ahogy mondták, reméljük, hogy nem kap meg még egy ilyen nőt, mert te még harmadosztályba sem férsz bele.
2017. jún. 28. 21:48
 8/35 anonim ***** válasza:
57%

Ugye nem bográcsozás volt, hanem grillsütés?

És nem kaptál a kolbászból, az a te bajod? :)

2017. jún. 28. 21:49
 9/35 anonim ***** válasza:
86%
Ez annyira jellemző amúgy, hogy mindig a legtirpákabb proli konyhásnénik vélekednek így magukról, hogy ők elsőosztályú nők xDDD
2017. jún. 28. 21:50
 10/35 anonim ***** válasza:
88%
Még te vagy megsértődve és felháborodva? Ha a te fontos emlékeidet dobná valaki a tűzre amikor nem vagy ott mondván, hogy jól ég te mit tennél? Kérdezés nélkül hogy gondolhattál ilyet? Gratula az észjárásodhoz, jár a keksz!
2017. jún. 28. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!