Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az ujrakezdeshez melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ujrakezdeshez melyik viselkedes jobb?

Figyelt kérdés
Meg januarban szakitott velem az a fiu, akibe most is szerelmes vagyok. Nem voltunk olyan tul sokat egyutt, o nem igazan akarta elkotelezni magat, de megis voltak olyan jo dolgok, amik azt mutattak, hogy feltekeny, hogy kotodik. En nyomultam, eljesztettem, a baratja is bekavart es anelkul, hogy megebszelte volna megszakitott velem minden kapcsolatot. El is kellett menjen egy par honapra mas varosba. Azt tudom, hogy mas lany nincs. Sokaig nem valaszolt az uzeneteimre, de februar ota ujra beszelunk, voltmar hogy flortolt, erdeklodott, es volt rideg is. nyar fele jon haza. azon gondolkodtam, hogy ne keressem csak neha, es varjam amig o akar talalkozni, vagy merjem elmondani, hogy szerelmes voltam (mert mikor kerdezte, letagadtam) es hogy tudom hibaztam es bar ujrakezdhetnenk, aztan varjam hatha o keres? folyton az jar az eszemben, hogy nem kellett volna felnem felvallalni az erzeseim..
2017. márc. 30. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesleges. Nagyon látvànyosan nem kezd semmit a szituval.
2017. márc. 30. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha majd érettebb leszel le se fogod tojni az ilyen pasikat. Felejts.Ennyi.
2017. márc. 30. 16:16
 3/3 BlackSword ***** válasza:
A semmilyen... A dolgok nem véletlenül romlanak el
2017. márc. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!