Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért fél attól a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél attól a párom, hogy elhagynám őt? Idézem az ő szavait " egy jobb pasi miatt"?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk együtt nagyon szeretem a párom . Amikor itthon vagyok és nem a suliban vagy a melóban. Reggelente ágyba kávét kap. Főzök, mosok,kedveskedek stb szóval azért ki van nyalja a segge :D de csak azért mert tényleg oda és vissza vagyok érte. Úgy érzem,h az intimitással sincs gond.. viszont elkezdtem edzeni mert ugye karácsony miatt feljott pár kg.. és ezt le szeretném adni . Ő meg attól fél,h képes lennék elhagyni őt egy "kigyúrt gazdag pasasért" ,hogy ha leadnám magamról azt az 5kgt. Idén leszek 25 ő pedig 29 nem értem miért kell engem idegesíteni a hülyeségekkel. Jön a bikini szezon normálisan akarok kinezni jobban mondva magamnak tetszeni ,hogy mondjam ezt el neki,h ne jöjjön a fent említett dumával?

Mert szerintem én gyon

2017. jan. 21. 10:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Lemaradt a vége :D szóval szerinte én gyönyörű vagyok nem kéne változnom de közbe hozzá teszi ,h tart a fent említett dologtól...
2017. jan. 21. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

Mert azt látja maga körül, hogy a hűség, szerelem, stb napjainkban nem túl gyakori érték, az emberek többsége amint jön egy vélt vagy valós jobb parti máris lép, legyen szó anyagi vagy más előnyökről.

Attól, hogy Te nem vagy ilyen, még elég sokszor látja maga körül, és általánosít.

2017. jan. 21. 10:21
 3/4 anonim válasza:
Én ha ezt látnám és "tartanék" attól hogya barátnőm "jobb" lesz akkor inkább magamat fejleszteném, nem pedig őt próbálnám lehúzni...Akár szintén gyurni kezdenék, vagy valami szellemi fejlesztésbe ha kényelmesebb vagyok, de mindenkép ugy közeliteném meg a dolgot, hogy ha ő többé akar válni akkor tegye s legyen inkább én is továbbra is több. Ha már egyszer többnek "kell" lennem nála. Ez lenne az egészséges versenyszellem. Amit a párod csinál az nem egészséges s talán még versenyszellem se. Lehet neki van igaza valaki más kellene neked helyette mégha nem is feltétlenü egy kigyurt pasi. hanem egy akár a párodnál is satynább, akine viszont van annyi önbizalma hogy nem téged akar visszahuzzni hanem saját magában keresi hogy hogy lehetne több. még ha meg se találja akkor is több annál aki mégcsak nem is keresi hanem másét akarja "elvenni"
2017. jan. 21. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalma, 0 az önértékelése.
2017. jan. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!