Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a jobb ha vagy amilyen vagy és valakinek úgy jössz be? Vagy egy jó tündér átvarázsol ideállis haj smink ruha stb tanácsokkal sokkal jobb külsőt kapsz és olyan pasi akinek úgy jössz be?
Talán egy két esztétikai változtatás jól jönne magamon. :D
De nem azért, hogy jobb pasikat kaphassak meg, hanem hogy jobban érezzem magam a bőrömben,több önbizalmam legyen.
A "jobb" verzió is ugyanaz a nő, csak megtanul sminkelni és azt, hogy milyen stílusú ruhák állnak neki jól.
Ha önszántából akar változtatni és később tartja az újonnan megszerzett stílust az szerintem pozitív.
De az ilyen átalakítós műsorokkal sokszor probléma, hogy túl nagy változást akarnak előidézni a látványosság kedvéért és teljesen megfosztják az adott nőt a stílusától.
Nos, szerintem fontos, hogy valaki igyekezzen kihozni magából a maximumot minden téren, DE ez nem azt jelenti, hogy játssza meg magát.
Pl ha egy lány nem szeret sminkelni, ő magától nem érzi fontosnak, akkor értelmetlen elkezdenie.
Par dolgott szeretnek csak
Es egy stilus tanacsadas jol jonne
:-)
1. lépés: Önmagam elfogadása a legrosszabb állapotomban is.
2. lépés: Ésszerűen és okosan nekiállni azoknak a változtatásoknak, amik valóban fontosak (egészséges életmód, sport pl.), illetve az "extrák" olyan mértékű alkalmazása, ami még NEKEM megfelelő (pl. nem sminkelek, de a bőröm/hajam nagyon is ápolom; nem hordok túl gyakran szoknyát/extrém magassarkút, de alakomat hangsúlyozó farmert és blúzt igen, nőies cipővel stb.).
3. lépés: ha a párom szeretné, nyilván képes vagyok változtatásokra, amennyiben nem szexbábúnak tekint, és én állok az első helyen, nem a külsőm
Ezekhez tartottam magam mindig, szóval az elsőre szavazok egyértelműen, azzal a kiegészítéssel, hogy teszek a külsőmért, nem keresek kifogásokat, és képes vagyok csak a másik kedvéért változtatni, bizonyos kereteken belül.
Kedves hetes ...
Ez nagyon szep de a muteti hegeimet es csonkolt mellemet nem lehet csak igy eletmod valtassal rendbe tenni ...
Szal van olyan akinek jol jonne az a jotunder ...
ma 21:04
A műtéti hegek az emberhez tartoznak, nincs bennük semmi rossz a kinézetet tekintve. A legjobb barátnőmnek is van, meg anyámnak is, meg a pasimnak is vannak látható nyomai a kamaszkori betegségének, mind úgy állnak hozzá, hogy ez van, ők ilyenek, ezek a ""hibák"" hozzájuk tartoznak, mi a fenének kell ezen rugózni?
Azon javíts, amin lehet. A műtéti hegen nem lehet, és nem is kell, az az élet velejárója, egy "szükséges rossz", akit zavar, az menjen a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!