Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után sminkben szokás lefeküdni a másikkal?
Volt rá példa, igaz alig sminkeltem, szemem kihúztam szemceruzával, kifestettem, nem túl feltűnően, rúzs, néha szempillaspirált is használtam a találkozások alkalmával. Mikor úgy egymásnak estünk, de utána lemostam és úgy bújtam mellé. Azóta ritkán vagy egyáltalán nem sminkelek, kedvemtől függ és mivel mondta; jobban szereti a természetest.
De előfordult, hogy buli után annyira fáradt voltam, hogy kidőltem, akkor nem, ébredéskor rendbe szedtem magam.
és alig sminkelek :-)
szal ha úgy alakul nem rohanok lemosni :-)
ha nem alszom ott akkor utána kiigazítom és go home
ha ott alszom akkor fürdésnél lemosom
ált nem tervezem előre a szexet :-D
volt egy haverom aki mesélte h reggel majdnem sikitófrász kapott a csaj mellet mert a kiló smink elkenődött a csajon :-DDD
Barátnőm nagyon szeret sminkelni, de szerencsére nélküle is szép. A 2. randinkon feküdtünk le úgy, hogy felkéreckedtem hozzá "mosdóba". Utána abban aludt egész éjszaka.
Amúgy nem vagyok nagy szakértő férfiként, de ha nem kened vele össze nagyon az ágyneműt, akkor ne zavarjon a smink egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!