Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után sminkben szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után sminkben szokás lefeküdni a másikkal?

Figyelt kérdés
És utána egész éjszaka abban aludni? Vagy ti mikor szoktátok lemosni? Mindenféle tapasztalatra kíváncsi lennék.

2015. aug. 13. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Alapból nem megyek sminkben a randira, mert előbb-utóbb látni fog anélkül, ha úgy nem tetszek neki, legalább rögtön kiderül. Egyébként meg nálam min. 1 hónap együttjárás után van szex, akkor meg már látott natúran, nem kell 5 kiló vakolat.
2015. aug. 13. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán sminkelek (randira is), de ha igen, akkor szex előtt nem mosom le, utána viszont (alvás előtt) igen, úgyis kimegyek a mosdóba megmosakodni. Persze előfordult már, hogy bealudtunk szex után, így sminkben aludtam. De amúgy is keveset használok, meg sokszor egyáltalán nem, mert alapelvem, hogy minél előbb ismerje meg a srác a smink nélküli arcomat.
2015. aug. 13. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi van,félsz,hogy smink nélkül megijjeszted?
2015. aug. 13. 13:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Első kettő, köszönöm a válaszokat! Harmadik, megijeszteni legfeljebb egy j-vel tudom.
2015. aug. 13. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Volt rá példa, igaz alig sminkeltem, szemem kihúztam szemceruzával, kifestettem, nem túl feltűnően, rúzs, néha szempillaspirált is használtam a találkozások alkalmával. Mikor úgy egymásnak estünk, de utána lemostam és úgy bújtam mellé. Azóta ritkán vagy egyáltalán nem sminkelek, kedvemtől függ és mivel mondta; jobban szereti a természetest.

De előfordult, hogy buli után annyira fáradt voltam, hogy kidőltem, akkor nem, ébredéskor rendbe szedtem magam.

2015. aug. 13. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

és alig sminkelek :-)

szal ha úgy alakul nem rohanok lemosni :-)

ha nem alszom ott akkor utána kiigazítom és go home

ha ott alszom akkor fürdésnél lemosom

ált nem tervezem előre a szexet :-D

volt egy haverom aki mesélte h reggel majdnem sikitófrász kapott a csaj mellet mert a kiló smink elkenődött a csajon :-DDD

2015. aug. 13. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Barátnőm nagyon szeret sminkelni, de szerencsére nélküle is szép. A 2. randinkon feküdtünk le úgy, hogy felkéreckedtem hozzá "mosdóba". Utána abban aludt egész éjszaka.

Amúgy nem vagyok nagy szakértő férfiként, de ha nem kened vele össze nagyon az ágyneműt, akkor ne zavarjon a smink egyáltalán.

2015. aug. 13. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!