Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normalis kapcsolatba mennyi idő után szokás lefeküdni?
A 3-dik percben - a mai világban sajnos. Amúgy szerintem akkor, amikor mind a ketten érzelmileg készen álltok rá. Ha számot kéne mondjak, akkor egy nagyon jó kapcsolat mellett legyen azért legalább 1 hónap.
22/F
Egy normális kapcsolatba belemenni szokás, lefeküdni maximum a kapcsolatban.
Az ilyen analfabétáknál fogalmilag kizárt, hogy a kapcsolatuk normális legyen, így akár már ma.
Baromi változó..
Az adott személyeken múlik..
Mi 1 hónapon belül feküdtünk le ano 21-22 évesen, normálisnak mondanám a kapcsolatunkat... 5,5 év ,azóta házasok is vagyunk
20-on évesen max 2-3 hónap után de ez már a nagyon max szerintem
Aki nem közeledikhozzám szexuálisan pár héten belül, azt nem tartom normálisnak egyébként (ez még nem jelenti azt, hogy akkor le is fekszünk egymással..)
de első szerit fél év?
8 hónap múlva már eldöntöttük, hogy összeköltözünk... rá félévre meg is valósítottuk, úgy, hogy úgy gondoltuk előbb utóbb házasodunk, csak előbb kipróbáljuk, működik-e az együttélés is..
25-30 évesen (most avgyok ennyi) fél évig szex nélkül tuti a falat kaparnám, pedig nem érzem magam nagyétkűnek, főleg, ha mellettem van az a férfi akit szeretek...
6
Ha olvastál volna azt írtam hogy fél után már volt tehát 0-6 hónapig.
" már fél év után"
?????
mivel előtte 1 évet írtál , utána a "már fél év után" az úgy hangzott..
de ezek szerinte egyetértünk
;)
Kortól is függ.
Szerintem azért pár hét után. Én személy szerint semmiképp nem várnék hónapokig mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!