Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire fér bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Előfordul,hogy párom beszélget bizonyos lányokkal, és ha szóba jön valami olyan téma, akkor agyondicséri őket, hogy milyen szépek, csinosak stb. Nekem ilyeneket viszont szinte soha nem mond, csak ha rákérdezek. Szeret egyáltalán?
2014. máj. 19. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem jó. Az én párom is beszélget lányokkal, vannak lányhaverjai, de engem tart a legszebbnek, engem dícsér és hozzám vonzódik.. amit el is hiszek, hisz 3 éve nincs semmi, ami miatt az ellenkezőjére gyanakodhatnék. Szerintem beszélj vele... ha szépnek is tart más lányokat, azt nem a párjával kell megbeszélni, ha őt szereti.
2014. máj. 19. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy párkapcsolat nem egymás seggnyalásából áll. Nem kell a másikat állandóan dicsérni. Elég ha érezteti veled.
2014. máj. 19. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ milyen lányok mert ha régi ismerősök akkor belefér de ha újdonsült "haverok" akkor nem igazán de az hogy neked nem mondja elég sokat elárul arról mennyire vagy fontos neki.
2014. máj. 19. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Ha tudja, hogy te vágynál a gyakori(bb) bókolgatásra, és mégsem dicsér, más lányokat viszont igen, akkor jó eséllyel csak ürítésre használ, míg nem talál jobbat.
2014. máj. 19. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Amikor ezt felhozom neki, hogy jól esne, akkor mond szépeket, de utána megint elfelejtődik...
2014. máj. 19. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Így ebben a formában szerintem nem fér bele...

Nálunk legalábbis úgy van hogy engem tart a legszebbnek (pedig nem vagyok kicsit sem szép), legvonzóbbnak stb, és ezt ki is mondja sokszor. én is szoktam dicsérni őt...pl hogy milyen helyes, jó pasi, milyen jó az ágyban stb..ez még nem seggnyalás...kedves IQ light hozzászóló

csak 2 ember normális kapcsolata akik igazán szeretik egymást. És nem csak azért vannak együtt hogy ne egyedül legyenek...vagy mert nem találtak jobbat.... hanem mert egymásnak ők a legjobbak.

de attól még megdicsérhet más lányt is:D csak épp nem teszi.

2014. máj. 19. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!