Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy tini kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy tini kapcsolatba mi fér bele?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például ölelés, kézfogás, puszin kívűl illendő még valamit csinálni amit a társadalom is "elfogad"? :D Esetleg egy kis tapi, chatsex, hasonlók elfogadottak a saját értékrendeitek szerint egy hetedikes-nyolcadikos párnál?
2014. márc. 2. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
13-14 évesen szerintem meg kéne maradni a kézen fogva sétálásnál, fagyizásnál, mozizásnál, esetleg csókolózásnál. Pl. az együtt alvás nem egy tinikapcsolatba való. Egyik fél sem lehet érett még a szexualitásra semmilyen szinten, még ha ezt is hiszik esetleg magukról. Nyilván ma már az sem ütközik törvénybe, hogy a 12 évesek egymással szexeljenek, ennek ellenére ahhoz, hogy lelkileg is legyenek azon a szinten, kell még pár év.
2014. márc. 2. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Chatszex szerintem sok..de bem társadalmi szintem... Hanem szerintem erre ők nem készek, semmi köze ahhoz, hogy ki mit gondol...
2014. márc. 2. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:

chatsex

Lol... xDDD

2014. márc. 2. 09:57
 4/7 Noydra ***** válasza:
63%

Ha meglenne a kellő szellemi szinted a szexuális dolgokhoz, nem foglalkoznál azzal, mit fogad el ez a gyökér társadalom.

Mert hát ki a f..szt érdekel?

1 évet várjatok. Ha addig kibírjátok egymás mellett és megbíztok egymásban, akkor már bármit csinálhattok tök nyugodtan.

2014. márc. 2. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Érettségi foktol függ. Pl a 15 éves fiam táskájában multkor láttam, ha a ott az óvszer is,tehát a vele egykorú baratnőjével valószínűleg már egy ideje mindent kipróbált. De vigyáznak, és úgy tűnik felelősségteljesek. Így a részemről nincs semmi kifogás az ellen, ha megkérdezik, hogy esetleg mikor nem vagyok otthon
2014. márc. 2. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Hetedikes-nyolcadikos pár maradjon csak meg a csókolózásnál, esetleg egy nagyon kis tapi belefér, ennél több nem kell. Nem azért, mert nem fogadja el a társadalom, hanem mert igen nagy valószínűséggel nektek sem lenne jó, nem vagytok elég érettek ahhoz, hogy több is történjen köztetek. Sokan megbánják ám, hogy elsiették a szexet...
2014. márc. 5. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Séta, kézen fogva esetleg, és egy-egy puszi.

Meg a kics köcsögnek egy nyakleves, ha többet akar a kislánytól!

2014. márc. 20. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!