Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/vannak itt olyan lányok akik egy kapcsolatba főképp a szexuális vágy csökkentéséért mentek bele? Bővebben lenn.
Tudom hogy furán hangzik a kérdés, és elég félreérthető. Röviden arról van szó, hogy egyedülálló vagyok, és 4 hónapon belül elmegyek külföldre tanulni. Nagyon hiánzyik valakinek a törődése (úgy meg főképp) de nem vagyok az a tíus aki bárkivel tudná ezt csinálni. Beszélgettem fiúkkal, és egynél borzasztóan éreztem a szexuális kisugárzását. Szóval nem komoly kapcsolatot keresek, hanem egy lazábbat. Épp ezzel kapcsolatban szeretnék olyan lánnyal beszélgetni, akinek ilyenben már volt része, hátha tud tanácsolni vagy tapasztalatai elmondani. Nagyon megköszönném ! :)
Ocsmároló megjegyzéseket nem kérek, köszönöm.
A fiú akive beszélgettem az ilyen lenne. Csak én elég félénk vagyok egy ilyenbe belemenni, főképp hogy eddig másképp gondoltam a dolgokat. Történtek azóta pofáraesések, és inkább szeretném magam megkímélni tőlük.
Így amíg a "szőke herceg" nem jön el, szeretnék én is élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!