Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normalis kapcsolatba mennyi idő után szokás lefeküdni?
Ahogy 5-ös mondja. Ezt nem lehet előre eltalálni. Lehet, hogy hónapokig semmi és akció után szétmennek. Mi 84-85 szilveszterén találkoztunk. Jan. 13 randi és már akkor megtörtént.
29. éve vagyunk együtt!
Gondolom már nem szűz lányokról beszélünk, mert én csak úgy értem a következőket. A csaj életkorától függően is változik. (Mert minden férfi azonnal természetesen, ha lehetne.)
És persze a férfi képességeitől. Jellemző hogy ugyanaz a lány egy béna fas.zláma férfit hónapokig várat, de egy normális, jó önbizalmú, csábítani képes férfivel hamarabb lefekszik, mert maga is hamarabb kívánja meg vele a szexet.
A lány egyéniségétől (pl. szégyellősség, visszahúzódóság) is függ, de általában 20 év fölöttivel 2 hét, 18-20 évessel 3-4 hét. Fiatalabbal nem kezdek.
Én férfiként tisztelem magam annyira, hogyha egy nővel a megismerkedéstől számítva 2-3 héten belül nem fekszem le, akkor tudjam hogy nem vesz komolyan és nem akar tőlem semmi komolyat. 30 körül vagyok és akikkel randizom, azok is minimum 18-20(-25) évesek.
Mi huszonéves korunk elején jöttünk össze. Én 24, a férjem másfél hónapra rá töltötte a 21-et. Nekem már volt szexuális tapasztalatom, a férjem szűz volt.
Addigra már túl voltunk a szerelmi vallomásokon, amikor 2 hét után megtörtént.
Ilyen korban már nevetséges hónapokat várni ha kívánjuk egymást. Ha szexuálisan nem illetek össze akkor csak egymás idejét húztátok. Szóval szerintem 1 hónapon belül.
Az elso kapcsolatomnal 3 honapot vartam az elso szexel, elotte pettingeltunk, es kb 1 evig udvarolt nekem migkomolyan birtam venni :-) 1,5 evig voltam vele egyutt es 16 voltam
A masodik kapcsolatomban 1 hetet vartam mielott lefekudtunk volna egymassal, elotte minden egyes nap talalkoztunk es hajnalig beszelgettunk annak ellenere is hogy este tizig dolgozott es reggel hatkor meg kelt.
3 evig voltunk egyutt es 18 voltam
Azota nem volt uj kapcsolatom, alakuloban van, de nalam bizalmi kerdes, mennyire vagyunk egy hullamhosszon ha igen, nem tartom elhamarkodottnak az egy hetes dolgot sem.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!