Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes smink nélkül randiznom vele?
Már egy ideje randizom egy sráccal, de eddig mindig sminkben látott. Nem használok túl sokat, de azért sminkelek. Ő már jelezte, hogy szeretné velem komolyabban én és is nagyon megkedveltem.
Szerintetek jó ötlet lenne következő randira teljesen smink nélkül menni, hogy úgy is lásson? És ha úgy is tetszem neki az nagyon jó, de ha mégsem, legalább az elején rájövünk.
És ha jó ötlet, akkor szóljak neki, hogy nincs rajtam smink és kérdezzem meg, hogy így mit gondol rólam, vagy nem kell szóba hozni?
Ha nem használsz túl sok sminket, akkor nem lesz lényegi különbség a sminkes és a sminknélküi arcod között.
Ha lényegesen megváltozol attól függően, van-e rajtad smink, vagy nincs, akkor túl sok sminket használsz.
Akkor sem veszi észre, ha kb ennyire sminkelek?
6. vagyok: nekem is ugyanaz a bajom, mint a kérdezőnek.
Tuti, hogy észreveszi a srác, azért egy jó alapozó nagyon sokat javít. Pl a pattanások, bőrhibák nagyon látszanak nekem anélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!