Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes smink nélkül randiznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes smink nélkül randiznom vele?

Figyelt kérdés

Már egy ideje randizom egy sráccal, de eddig mindig sminkben látott. Nem használok túl sokat, de azért sminkelek. Ő már jelezte, hogy szeretné velem komolyabban én és is nagyon megkedveltem.

Szerintetek jó ötlet lenne következő randira teljesen smink nélkül menni, hogy úgy is lásson? És ha úgy is tetszem neki az nagyon jó, de ha mégsem, legalább az elején rájövünk.

És ha jó ötlet, akkor szóljak neki, hogy nincs rajtam smink és kérdezzem meg, hogy így mit gondol rólam, vagy nem kell szóba hozni?

2015. jún. 30. 13:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elarulom neked hogy a férfiakat rohadtul nem a smink érdeklik. Az én férjemnek fel sem tűnik ha ki vagyok vagy nem vagyok kisminkelve...
2015. jún. 30. 13:31
 2/13 A kérdező kommentje:
1.: értem én, de szeretném, hogy ne akkor jöjjön rá, hogy esetleg rondának tart, mikor majd smink nélkül felébredek mellette az ágyban.
2015. jún. 30. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem használsz túl sok sminket, akkor nem lesz lényegi különbség a sminkes és a sminknélküi arcod között.

Ha lényegesen megváltozol attól függően, van-e rajtad smink, vagy nincs, akkor túl sok sminket használsz.

2015. jún. 30. 13:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem változom meg lényegesen, de azért van egy-két dolog, ami picit más lesz
2015. jún. 30. 13:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Akármiben lefogadom, hogy észre sem fogja venni.
2015. jún. 30. 14:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Akkor sem veszi észre, ha kb ennyire sminkelek?

[link]

2015. jún. 30. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:

6. vagyok: nekem is ugyanaz a bajom, mint a kérdezőnek.

Tuti, hogy észreveszi a srác, azért egy jó alapozó nagyon sokat javít. Pl a pattanások, bőrhibák nagyon látszanak nekem anélkül

2015. jún. 30. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted egy kapcsolat ér valamit, ha néhány pattanás tönkreteszi???
2015. jún. 30. 14:14
 9/13 A kérdező kommentje:
8.: pont ezért akarom, hogy smink nélkül is lásson, hogy minél előbb kiderüljön, ha pár pattanás neki számít.
2015. jún. 30. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
20%

Én pl utálom a sminket

22/f

2015. jún. 30. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!