Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ezért dob ki? Mert elégettem pár kacatot?
Soha az életében nem kap még egy ilyen nőt mint én, de
még egy másod osztályut sem. Szerintetek is gáz és
csicska ez a viselkedés?
Miért, egy elsőosztályú nő mióta égeti el másnak a kedves emlékeit? :O
21/L
2017. jún. 28. 22:17
Azok a nők akik a legtöbbet gondolják magukról azok a leginkább filléresek!
2017. jún. 28. 22:29
Engem nagyon érdekel milyen "kacat" játékokkal gyújtottál be kérdező. Mert ha pl. gyűjtői figurákat, akkor a minimum az lett volna hogy kipenderítelek a házból :D
24/F
2017. jún. 28. 22:31
De ki az az állat, aki játékokkal gyújt be a bogrács alá? Fáról hallottál már? Venni is lehet ha nincs a kertben. Remélem legalább műanyag volt.
2017. jún. 28. 22:52
Gyökér pi**a. Téged kéne meggyújtani,már így is elég jól égsz. Szánni valóan tuskó vagy.
2017. jún. 28. 23:00
26/35 anonim válasza:
egy éretlen p.csa vagy hogy rúgnálak pofán :DDD már bocs de nem csodálom a hapsi kidobott, ha már azzal kezdted hogy "soha az életében nem kap még egy ilyen nőt". feministák, lehet a torkomnak ugorni és máglyára vetni, de ilyen nőszeméllyel én sem maradnék együtt.
2017. jún. 28. 23:56
Én nőként mondom, hogy őt is fel kéne használni legközelebb gyújtósnak. Hogy lehet valaki ekkora marha?!
2017. jún. 29. 03:28
Nem kell feministázni, egy feminista (mármint egy tényleg feminista) nő nem ilyen hülye. Különben a kérdező úgy elsunnyogott, hogy lehet, hogy tényleg csak egy trollkérdés.
Nő vagyok, fontosnak tartom az egyenjogúságot, egyenrangú párkapcsolatot szeretnék, és nem tolerálom ezt az önkényeskedést, amit a kérdésben szereplő nő állítólag megtett. Egy igazi feminista tiszteletben tartja a párját a hóbortjaival együtt, és mondjuk nem választ olyan embert párjának, akit meg akar változtatni, mert van annyi esze, hogy eleve hozzá illő társat keres, akinek a hóbortjait nem érzi zavarónak...
2017. jún. 29. 06:31
Tényleg milyen játêkok voltak? Nyilván ha nem akarta volna őrizni kidobta volna nem?
2017. jún. 29. 07:07
Nyilván egy barlangi troll vagy és unatkozol, de nagyon... Ettől függetlenül ki az az isten barma aki a hálószobában keresne gyújtósnak valót??Hogy kell ezt elképzelni? Nincs az udvaron egy faág, vagy gally, illetve nyilván az ember előkészítí a tűz alá valót ha grillezik avagy bográcsozik, de oké, itt nem ez volt elméletben. Vízionálom a szitut. Körülnézek, sehol semmi és tök logikusan az első utam a hálóba vezet (elvégre normális ember hol máshol, mint ott keresne tűzifát?), mikor is megpillantom a nagy becsben, polcon tartott gyerkkori játékokat és beugrik, hogy hopp, majd ezt eltűzelem. Nagyon életszerű, valóban.
2017. jún. 29. 08:23
Kapcsolódó kérdések: