Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ezért dob ki? Mert elégettem pár kacatot? Soha az életében nem kap még egy ilyen nőt mint én, de még egy másod osztályut sem. Szerintetek is gáz és csicska ez a viselkedés?
A kérdező lenne az elsőosztályú nő? :D
Ilyen helyesírással? Max. testre... agyra századik osztály, ha nem lejjebb...
A párom családja elégette az összes levelet és ajándékot amit a kapcsolatunk elején adtam neki.. Lehet,hogy másnak kacat, de nekünk fontos volt..
Nem szabad más cuccait kidobálni, elégetni, akkor sem, ha együtt éltek. Meg kell kérdezni róla, hogy kell -e neki, kidobhatod -e.
Meg kéne tartani egymás privát szféráját.
Egyébként nem csodálom,hogy kidobott, ha élőben is ilyen stílusod van,akkor igazi áldás lehetsz.
Ha zavartak a gyerekkori cuccai a hálóban,akkor szólni kellett volna neki,hogy tegye el egy dobozba az emlékeket, ne legyenek kint szem előtt, mert téged zavar.
Btw nálad biztosan fog találni jobb társat.
Ha ő pár év múlva házas lesz, gyerekkel, boldog családban és te még mindig egyedül, akkor ne csodálkozz majd.
"soha az életében nem kap még egy ilyen nőt"
Feltehetően nem is ilyet keres a szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!