Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet-e olyan, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e olyan, hogy egy nő cirka két hét alatt a 'szeretlek, te vagy a mindenem' állapotból eljut az 'időt kérek, hogy gondolkodjak' állapotig?

Figyelt kérdés

Kifejtem: adott a párom (28/N) aki cirka két hete (de még egy hete is) 'szerelmes'/'szeret' szavakat mondja a legtermészetesebben nekem, de az elmúlt 7 nap alatt olyat fordult a világ, hogy most már azon gondolkodik velem akar-e maradni.

A probléma úgy indult, hogy múlt hét szombat éjjelén mentünk el HR-be nyaralni. A nyaralást idén úgy terveztem, hogy az eddigi legjobb lesz, ahol nem számolgatjuk a pénzt, nem nézzük, hogy milyen programra megyünk el, stb... Péntek este hazament anyukájához, hogy hazavigye a macskánkat. Mivel hajnali háromkor volt a tervezett induló, ezért ő úgy számolt már, hogy arra fog visszajönni, én meg pihenjek az út előtt és ő meg majd alszik a kocsiban (11 körül indult el a cicával). Fél négykor jött meg, azt mondta elbólintott, szóval nyűgös és fáradt volt (szerintem alig bírta visszahozni a kocsit hozzánk).

Ekkor még el is hangzott a szeretlek szó aztán elaludt. Gyak. az utat végigaludta, már amennyire egy kocsi hátsó ülésén lehet aludni, szóval nem hiszem, hogy kipihent volt. Reggel mikor leértünk ezért elég nyűgös volt.

Ja igen, közben még az indulás napján orvoshoz is el kellett mennünk, mert hasmenése volt és nagyon rossz volt a gyomra. Ez borzasztóan frusztrálta amúgy.

Szóval mikor leértünk, szar gyomorral, hulla fáradtan kb élet nem volt benne. Én ugye közben meg az életem legjobb nyaralására készültem, így teljes volt a kontraszt... de gondoltam a szállás elfoglalása után jobban lesz. Aztán még aznap, mikor lementünk a strandra, belelépett egy tengeri sünbe. Nos, aki nem tudja ez mit jelent, annak annyit írok, hogy a tüskék még mindig a lábában vannak. Teljesen összeomlott, nagyon fájt neki, plusz ezer baja volt már. Értelemszerűen ekkor nem közeledtem felé úgy mint egy pár felé, bár a strandon ilyen cuki kérdésként megkérdeztem, hogy szeretsz? amire a válasz az volt, hogy igen.

Második nyaralási napon úgy leégett, hogy fájt mindene. Mivel én is leégtem, így elmondhatom, hogy tényleg nagyon rossz volt. Szerintem amúgy itt ment el nála a dolog végleg mert rohadtul nem látszott rajta, hogy élvezné a nyaralást. Bunkó lett és távolságtartó.

Annyi extra info még ide, hogy most van neki a peteérése ami nála stresszesebb mint amikor megjön. Ilyenkor mindig feszült. Illetve az apuját is pár napja műtötték csípővel ami szintén stresszelte elég rendesen.

A nyaralás alatt én a 4. nap szóvá tettem, hogy miért nem viselkedünk úgy mint egy pár aminek egy vita lett a vége, természetesen olyan 'nyalánkságokkal' mint, hogy 'ne basztassam már', meg 'mindig mindennel bajom van és sohasem jó amit én csinálok'

Ezután már nem vitáztunk alapvetően, de azóta nem értünk vagy csókoltuk meg egymást. Tehát semmi testi kontaktus. Tegnap éjjel hazajöttünk ami alatt igazából semmi extra nem volt. Reggel korán elment a szüleihez, természetesen megint csak testi kontaktus nélkül (szóban köszöntünk csak). Ezután én felhívtam telefonon és rákérdeztem, hogy nem akar velem lenni? Szakítani szeretne? Ő erre azt válaszolta, hogy lehet. De idő kell neki, gondolkodni akar a szüleinél. Azt mondta azért mert mások vagyunk, mert vitázunk meg nem halad előre a kapcsolatunk. Mindezt úgy, hogy 10 napja még írt egy cetlit, hogy vigyázzak a macskára és én vagyok a mindene és, hogy mennyire szeret.

Amiket okként jelölt meg a szakításra amúgy azokról beszéltünk régebben és jutottunk közös nevezőre aminek végül látszatja is lett. Illetve a beszélgetésből én azt éreztem ki, hogy 'bántani' akar. Bár a végét azzal zárta, hogy ne aggódjak (itt aztán nem értettem jól, hogy mivel folytatta) vagy megoldjuk / vagy minden rendben lesz vagy valami ilyesmi.

A kérdésem a következő így: Van olyan, hogy egy nő annyira kikészül idegileg (apuja műtéte, gyomra, női hormonok, tengeri sünbe lépés, leégés a napon ami után két napig napozni sem tudott), hogy inkább betolja az 'allint' és azt mondja, szakításon gondolkodik (javarészt olyan okokat megjelölve, amiket kommunikációval simán orvosolhatunk) úgy, hogy előtte semmi mély probléma nem előzte meg? Azt mondta szeret, én is elmondtam h szeretem de ő most gondolkodni akar....

A kapcsolat lassan négy éves, leánykérés is van tervben idénre. Vannak persze súrlódásaink, illetve egy-két mélyebb (család/gyerekvállalás) ahol még csiszolódnak a dolgok, de az elmúlt időszakból apróbb kifakadásokon kívül nem tudok olyat mondtani, hogy probléma lenne.

Szerintetek mi lesz? Mit tehetek? Mi az oka ennek?

33/F

2017. júl. 1. 16:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

Gondolkodási időt én nem hagynék neki. Vagy megbeszéljük ott és akkor, vagy irány darány. Most őszintén mit hibáztál ? Kérted x. napon, hogy legyen már kicsit közvetlenebb. Leosztott, elküldött a búsba aztán jön ezzel a gondolkodni kell xarsággal. mondtam volna neki, hogy oké egy órája van, itt és itt találkozunk, gondolkodom én is és szépen megbeszéljük. A késést pedig szakítás kapcsán ráutaló magatartásnak veszem csá.

30/f

2017. júl. 1. 18:13
 12/25 A kérdező kommentje:
Az a baj ezzel, hogy 4 éve együtt élünk :D Azt azért már nem rugdossa csak úgy fel. Persze, legszívesebben én is kiosztanám, hogy röhej ez az egész. Egy nyaralás miatt (aminek a nagy részét ráadásul én fizettem) kéne eldobni egy élettársi viszonyt? Ilyen nincs. Vagy cáfoljatok meg, ha van de szerintem nincs. Értem én a problémákat, értem én, hogy vannak kérdőjelek bizonyos témákban, de könyörgöm... ne csináljunk egymásból bohócot.
2017. júl. 1. 18:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Jajj ne haragudj, a telefonomról írni egy külön művészet. Na most a gépről írva: a barátomnak vannak olyan dolgai, amiket megbeszéltünk, hogy jó lenne rajtuk dolgozni. Na ezek kifejezetten szemet szúrtak nekem és kb én is elkezdtem gondolkodni a szakításon. Remélem a te barátnőd is csak egy hisztisebb időszakon megy át és lenyugszik :)
2017. júl. 1. 18:22
 14/25 A kérdező kommentje:
18:22-nek : Köszi, így már értem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a barátod amúgy akar is ezen változtatni? Én is bízok benne, hogy lenyugszik (szerintem amúgy is arra fele tendál ez a dolog - azért én szakító okot nem érzek az egész mögött) szóval köszönöm a jókívánságodat. Nálad amúgy mi lett? Lenyugodtál?
2017. júl. 1. 18:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Nézzük az okokat: mások vagytok, vitáztok, nem halad előre a kapcsolat. Azt csak te tudod, hogy mennyire van vagy nincs közöttetek közös nevező és hogy mennyit vitáztok amúgy. De árulkodó amit mond: nem halad előre a kapcsolat. Te erről elég homályosan nyilatkozol. Vannak súrlódásaitok, illetőleg az alapvetően fontos kérdésekről (család gyerekvállalás) még csiszolódnak a dolgok. Nagyon diplomatikus. Megkérdezhetem, nem lehet hogy ő már szeretett volna eljegyzést, esküvőt, gyereket, te pedig még nem? Meg mi az, hogy lánykérés idénre tervbe véve? Ki vette tervbe, te vagy ti? Ha négy év alatt nem mozdult semerre a kapcsolat, megértem ha kiakadt.
2017. júl. 1. 19:01
 16/25 A kérdező kommentje:

A gyereket én szeretném inkább, nem ő. Ez volt az egyik úrlódási pont közöttünk mert úgy érzi, hogy még nem áll készen rá, de én meg pusholom (ami viszont az elmúlt hónapokat nézve, amikor ezt elmesélte nekem egyszer - kb azóta elő sem jött mint téma). Úgy érzi, hogy meg kéne felelnie nekem talán.

Aztán amit még említett az az, hogy bunkó módon kérdezek a fiú barátairól (fiús lány) ami nálam azt jelenti, hogy részben viccből úgy kérdezem, hogy 'Na és tetszik a srác? Jóképű? Bejön?'. Én azt hittem így érdeklődni jobb mint direktbe, hogy ki a gyerek, mit csinál, stb... Nem vagyok féltékeny típus, de egy kapcsolatban azért szeretnék annyit tudni a páromról, hogy nagyjából tudom, hogy kikkel megy el sportolni mondjuk.

2017. júl. 1. 19:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Mi is mar 5 éve voltunk együtt, az előtte levő 1-1,5 évben kb semmiben nem számíthattam rá, minden fontosabb volt mint mi meg a közös jövőnk. Na, én is kb egyik napról a masikra szakitottam, mert hiába mondtam a problémáimat o nem foglalkozott vele. Besokaltam, és egyszer csak robbant, hogy minden az én vállamat nyomja és o nem levesz hanem meg rátesz súlyokat. Nálatok nem lehet ilyesmi? Bar nekem az érződik hogy nagyon figyelsz rá.
2017. júl. 1. 19:27
 18/25 anonim ***** válasza:
Azt ki felejtettem hogy a mi kapcsolatunk tényleg nem haladt előre. Se összeköltözni, se nyaralni mert az penz kidobás, se egy eljegyzés vagy valami, a gyerek téma meg mint Makó Jeruzsálemhez.. szóval utólag úgy látom előbb kellett volna lépni.
2017. júl. 1. 19:32
 19/25 A kérdező kommentje:
Próbálok figyelni. Nem küzdeni akarok vele, így nekem alapvetően nem probléma valamin változtatni. Amúgy sok teher nyomja a vállam és van amikor nem érdekli ez. Ez olyankor rosszul esik és olyankor bizony ki szoktam fakadni. Nem tudom. Nem érzem hibásnak magam itt... legalábbis annyira nem, hogy azért fel kelljen rúgni négy évet :(
2017. júl. 1. 19:38
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem, a miénk nem ilyen. Vannak közös tervek... vagy voltak, nem tudom. Én semmiképp nem akarom eldobni. Ha olyan lenne mint aminek te leírod, lehet akkor sem, de akkor lenne racionális okunk arra, hogy befejezzük.
2017. júl. 1. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!