Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e olyan, hogy egy nő cirka két hét alatt a 'szeretlek, te vagy a mindenem' állapotból eljut az 'időt kérek, hogy gondolkodjak' állapotig?
Kifejtem: adott a párom (28/N) aki cirka két hete (de még egy hete is) 'szerelmes'/'szeret' szavakat mondja a legtermészetesebben nekem, de az elmúlt 7 nap alatt olyat fordult a világ, hogy most már azon gondolkodik velem akar-e maradni.
A probléma úgy indult, hogy múlt hét szombat éjjelén mentünk el HR-be nyaralni. A nyaralást idén úgy terveztem, hogy az eddigi legjobb lesz, ahol nem számolgatjuk a pénzt, nem nézzük, hogy milyen programra megyünk el, stb... Péntek este hazament anyukájához, hogy hazavigye a macskánkat. Mivel hajnali háromkor volt a tervezett induló, ezért ő úgy számolt már, hogy arra fog visszajönni, én meg pihenjek az út előtt és ő meg majd alszik a kocsiban (11 körül indult el a cicával). Fél négykor jött meg, azt mondta elbólintott, szóval nyűgös és fáradt volt (szerintem alig bírta visszahozni a kocsit hozzánk).
Ekkor még el is hangzott a szeretlek szó aztán elaludt. Gyak. az utat végigaludta, már amennyire egy kocsi hátsó ülésén lehet aludni, szóval nem hiszem, hogy kipihent volt. Reggel mikor leértünk ezért elég nyűgös volt.
Ja igen, közben még az indulás napján orvoshoz is el kellett mennünk, mert hasmenése volt és nagyon rossz volt a gyomra. Ez borzasztóan frusztrálta amúgy.
Szóval mikor leértünk, szar gyomorral, hulla fáradtan kb élet nem volt benne. Én ugye közben meg az életem legjobb nyaralására készültem, így teljes volt a kontraszt... de gondoltam a szállás elfoglalása után jobban lesz. Aztán még aznap, mikor lementünk a strandra, belelépett egy tengeri sünbe. Nos, aki nem tudja ez mit jelent, annak annyit írok, hogy a tüskék még mindig a lábában vannak. Teljesen összeomlott, nagyon fájt neki, plusz ezer baja volt már. Értelemszerűen ekkor nem közeledtem felé úgy mint egy pár felé, bár a strandon ilyen cuki kérdésként megkérdeztem, hogy szeretsz? amire a válasz az volt, hogy igen.
Második nyaralási napon úgy leégett, hogy fájt mindene. Mivel én is leégtem, így elmondhatom, hogy tényleg nagyon rossz volt. Szerintem amúgy itt ment el nála a dolog végleg mert rohadtul nem látszott rajta, hogy élvezné a nyaralást. Bunkó lett és távolságtartó.
Annyi extra info még ide, hogy most van neki a peteérése ami nála stresszesebb mint amikor megjön. Ilyenkor mindig feszült. Illetve az apuját is pár napja műtötték csípővel ami szintén stresszelte elég rendesen.
A nyaralás alatt én a 4. nap szóvá tettem, hogy miért nem viselkedünk úgy mint egy pár aminek egy vita lett a vége, természetesen olyan 'nyalánkságokkal' mint, hogy 'ne basztassam már', meg 'mindig mindennel bajom van és sohasem jó amit én csinálok'
Ezután már nem vitáztunk alapvetően, de azóta nem értünk vagy csókoltuk meg egymást. Tehát semmi testi kontaktus. Tegnap éjjel hazajöttünk ami alatt igazából semmi extra nem volt. Reggel korán elment a szüleihez, természetesen megint csak testi kontaktus nélkül (szóban köszöntünk csak). Ezután én felhívtam telefonon és rákérdeztem, hogy nem akar velem lenni? Szakítani szeretne? Ő erre azt válaszolta, hogy lehet. De idő kell neki, gondolkodni akar a szüleinél. Azt mondta azért mert mások vagyunk, mert vitázunk meg nem halad előre a kapcsolatunk. Mindezt úgy, hogy 10 napja még írt egy cetlit, hogy vigyázzak a macskára és én vagyok a mindene és, hogy mennyire szeret.
Amiket okként jelölt meg a szakításra amúgy azokról beszéltünk régebben és jutottunk közös nevezőre aminek végül látszatja is lett. Illetve a beszélgetésből én azt éreztem ki, hogy 'bántani' akar. Bár a végét azzal zárta, hogy ne aggódjak (itt aztán nem értettem jól, hogy mivel folytatta) vagy megoldjuk / vagy minden rendben lesz vagy valami ilyesmi.
A kérdésem a következő így: Van olyan, hogy egy nő annyira kikészül idegileg (apuja műtéte, gyomra, női hormonok, tengeri sünbe lépés, leégés a napon ami után két napig napozni sem tudott), hogy inkább betolja az 'allint' és azt mondja, szakításon gondolkodik (javarészt olyan okokat megjelölve, amiket kommunikációval simán orvosolhatunk) úgy, hogy előtte semmi mély probléma nem előzte meg? Azt mondta szeret, én is elmondtam h szeretem de ő most gondolkodni akar....
A kapcsolat lassan négy éves, leánykérés is van tervben idénre. Vannak persze súrlódásaink, illetve egy-két mélyebb (család/gyerekvállalás) ahol még csiszolódnak a dolgok, de az elmúlt időszakból apróbb kifakadásokon kívül nem tudok olyat mondtani, hogy probléma lenne.
Szerintetek mi lesz? Mit tehetek? Mi az oka ennek?
33/F
Várj a lánykéréssel amíg ez lecseng. Arra meg különösen ügyelj, hogy villám ne vágjon beléek vagy meteor ne essen rátok. Bakki, nem hiszem el, hogy ilyen lehetséges. Ennyi pech ilyen kis időre....>.<
30/f
Nem akarom a pártját fogni, de kicsit úgy érzem, hogy nagyon túltoltad az igényeiddel ezt a tökéletes nyaralást szeretnék dolgot...
Amiket leírtál, akár börleszkbe illő vicces jelenetek is lehettek volna, csak amikor az embernek csatton van az idegrendszere alapból és ezt még a hormonok is megfejelik... Hát.... szar, amikor még egy tökéletes nyaralás képének is meg kellene felelni. Lehet, hogy csak hormonhiszti, de kicsit az az érzésem, hogy ebben te is ludas vagy az álomkép önző forszolásával.
Köszönöm a válaszotok. Ma, amikor mondta, hogy gondolkodni szeretne, bocsánatot kértem a nyaralás miatt. Elmondtam, hogy a fejemben lehet túl perfekt kép volt meg erről az egészről és így azt vártam el, hogy ő ezért hálás legyen (vagy örüljön neki).
Vállalom a hibám amúgy. De szerintetek tényleg van ilyen? Mármint, hogy valaki arról beszéljen és azért ne érjen hozzám mert gondolkodni akar a szakításon? Ennyire ki tud készülni? Azt mondta, hogy a nyaralás alatt kezdett ez körvonalazódni, hogy 'mások' vagyunk.
Én amúgy mondtam neki mindenre, hogy ahogy akarja úgy lesz. Nem fogok belekötni dolgokba, nem fogom basztatni..stb. Azt mondta, ezt még kifelejtettem, hogy ő így ahogy most van a kapcsi, nem akarja (és ezen változtatni kell - talán még ez is szerepet a mondatban) és ezen most gondolkodnia kell.
Először a kommenteket olvastam el, és valami szenzációs sztorira számítottam, ezért veselkedtem neki annak a betűlevesnek amit elénk raktál. Az észrevételem a következő: Nem, nem vagy író, legközelebb szorítkozz annyira, hogy "nagyon szerencsétlenül sikerült a nyaralás (leégés, tengeri sünbe lépés, rosszullét, kialvatlanság), és valahogy a végére eltávolodtunk egymástól. Aki volt már Horváthországban, az egyébként is tudja, hogy kijár neki egy leégés, vagy tengergeri sün, rossz esetben mindkettő.
Szerintem rádunt, és ez most kicsúcsosodott. Nem az elmúlt két hét miatt, csak olyan rossz volt a hangulat, hogy már nem tartotta vissza semmi. Jobbat mondok. Én is ráduntam, mire elolvastam.
Nos, nehéz vitáznom veled mert tényleg nem vagyok író. Lehet szar amit írtam, de ide sem azért járnak az emberek, hogy Ady-szintű műveket olvassanak.
A ráunás is lehetséges bár szerintem négy év után ez egy picit máshogy zajló dolog (legalábbis időben). Viszont a kérdésem adott: vajon van-e olyan, hogy egy ember kiborul annyira idegileg, hogy olyat mondjon ami mögött inkább indulat és nem valós tartalom van?! Persze a választ nem tőled várom, mert láthatóan nem szeretnél normálisan beszélgetni. Én nem tagadom, nem esne rosszul ilyenkor a segítő szándék, de hát ahány ember, annyi féle reply. A válaszd azért köszönöm!
Nekem ez a hét volt ilyen, mint a te barátnődnek: menstruáció, frontok, sportsérülés, fáradt vagyok, kínoznak a munkában. Ezek mellett a párom olyan solgai, amiket már szóvá tettem, hogy jó lenne, ha dolgoznánk rajta, extán felnagyultak és én is elkezdtem gondolkodni a szakításon...
Remélem, a te párodnak is csak egy rövid hisztis időszaka ez és lenyugszik! :-\
Az utolsó hozzászólónak írom először: sajnos nem értem teljesen, hogy milyen a párod mert fura karakterek vannak abban a mondatban.
Utolsó előttinek: Férfiaknál is van ilyen. Nekem is van olyanom, hogy gyűlik-gyűlik majd egyszer csak kifakad és kb minden rossz amit a másik (vagy a körülöttem levő) csinál. Neked is azt mondta a párod, hogy idő kell neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!