Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnyán átvágott, hogyan zárjam le?
Hat hónapig voltunk együtt, nemrég lebukott, hogy több nővel viszonyt folytat. Amikor erre rájöttem és teljesen normális hangnemben arra kértem, adjon választ miért csinálta, még ő háborodott fel és viselkedett velem olyan módon, ami még a legnagyobb jóindulattal is csak hányingert keltőnek nevezhető. Egyik undorító üzenetet küldte a másik után. Egyikre sem válaszoltam, majd pár óra múlva küldött egy üzenetet, hogy üljünk le és beszéljük meg a történteket.
Két lehetőség van. Vagy nem válaszolok neki soha többé vagy nagyon beolvasok neki. Kérdés, szerintetek melyiket válasszam? Érdemes egyáltalán időt és energiát fordítani egy ilyen emberre? Nem kívánok neki semmi rosszat, de azt nem bánnám, ha egy picit bosszantaná a reakcióm, ezért érdekel, vajon melyik lehetne bosszantóbb? Egyesek szerint ha levegőnek nézem, sokkal jobban idegesíti majd.
erre a srácra nem szánnék több időt és energiát a helyedben...
max még annyi belefér: "végeztünk egymással"
de ne nagyon ragozd...
inkább keress egy normális srácot, ne ezen az idiótán kattogj...
24F
#3:
a saját időd és energiád arra használod amire akarod, de szerintem nem éri meg rápazarolni :)
24F
7. Pont írtam, hogy eszem ágában nincs vele találkozni.
8. Igazad van, inkább az a fontos, hogy magamat rendbe tegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!