Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen véleménnyel vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagy a legutóbbi exedről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, azok vannak-e többségben, akik utálják, lesz.rják, szeretik, vagy barátkoznak az exükkel. :)
2017. febr. 26. 01:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pozitív véleményem van róla - 4 hónap után én kértem, hogy legyen vége. Őt nagyon rosszul érintette, de ha nem tudom elképzelni hogy hosszú távon együtt maradjunk, akkor miért vegyem el tőle a lehetőséget az igazi keresésére?

De ezektől függetlenül odaadó, normális meg csinos, csak minden alapvető kérdésben kiütköztek 4 hónap alatt a véleménykülönbségek.

30F

2017. febr. 26. 07:53
 12/18 kolosszus22 ***** válasza:

Finoman és kultúráltan fogalmazok: Semmi jóval, nem volt hosszú kapcsolat, de teljesen félreismertem, nagyon távol áll egymástól az amit magáról állított és a valóság. Csalódtam benne mint emberben, mint nőben.

29F

2017. febr. 26. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
K__rvapecér.
2017. febr. 26. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon megbantottam (sulya miatt) ezert szakított. Masfel ev telt el, azota neki van pasija. Nekem ez ido alatt volt idom gondolkodni, felnoni, es igy kozel a 30hoz, nagyon megbantam h miattam szakított. Allitolag nagyon mely tüske van benne, haragszik ram. Viszont en mostanaba irtam neki papirra egy szep levelet, romantikusat, es remelem lesz alkalom tole szemelyesen is bocsanatot kerni. Ez edes keves, tudom, de ha legalabb szoba all velem, mar pozitív az elore lepes..
2017. febr. 26. 09:07
 15/18 anonim ***** válasza:
megcsalt. hazudott nekem, egy felszínes pi... ugy lett vege hogy engen hibaztatott. a leg apróbb hibáim is előkerültek (amit tudott azt dokumentált).azt mondta hogy balf&$@ vagyok es egyedül fogok megdögleni... kesőbb derült ki hogy megcsalt. most mit mondjak.
2017. febr. 26. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Igazából leszarom mi van vele, haragtartó nem vagyok, de pár hónapja egy buliba összefutottunk és azt mondta ne köszönjek neki, pedig én jó indulattal meg akartam kérdezni hogy van. Pedig semmi előzménye nem volt, de hát ez az ő szegénységi bizonyítványa. De nem haragszom rá, csak nem érdekel mi van vele, nem is tartjuk a kapcsolatot.
2017. febr. 26. 12:53
 17/18 anonim ***** válasza:

2 és fél évig voltunk együtt, ebből másfelet közösen éltünk.

- összeköltözés után lassan kiderült, mennyire komplexusokkal teli. Alacsony, ami nem baj (nem zavart sosem), de mikor már kétnaponta a rinyáját kellett hallgatnom, aztán meg, hogy ÉN túl magas vagyok. Télen ne hordjak bakancsot, mert fél centivel még magasabbá tesz (komolyan gondolta, hogy semmitalpú kis topánkában rohangásszak a hidegben)...

- aztán a szexszel is voltak - elég nagy - gondok. Egyrészt kb. soha nem állt fel neki, aztán ha igen, azonnal megdugott, nem érdekelve, hogy engem fel sem izgatott.

- emellett minden! dolgukat a barátainak beszélte meg (szexuális, párkapcsolati), ráadásul összekavart a barátnőmmel - na, ez volt az a pont, hogy szakítottunk

Nem utálom, de egy 32 éves önállótlan kisfiúnak tartom, minimális érzelmi intelligenciával, és nulla problémamegoldással.

2017. febr. 27. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy tőle legyen hányingerem, vagy magamat nézzem hülyének, amiért vele voltam, és elhittem róla hogy normális.
2017. febr. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!