Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleménnyel vagy a legutóbbi exedről?
Pozitív véleményem van róla - 4 hónap után én kértem, hogy legyen vége. Őt nagyon rosszul érintette, de ha nem tudom elképzelni hogy hosszú távon együtt maradjunk, akkor miért vegyem el tőle a lehetőséget az igazi keresésére?
De ezektől függetlenül odaadó, normális meg csinos, csak minden alapvető kérdésben kiütköztek 4 hónap alatt a véleménykülönbségek.
30F
Finoman és kultúráltan fogalmazok: Semmi jóval, nem volt hosszú kapcsolat, de teljesen félreismertem, nagyon távol áll egymástól az amit magáról állított és a valóság. Csalódtam benne mint emberben, mint nőben.
29F
2 és fél évig voltunk együtt, ebből másfelet közösen éltünk.
- összeköltözés után lassan kiderült, mennyire komplexusokkal teli. Alacsony, ami nem baj (nem zavart sosem), de mikor már kétnaponta a rinyáját kellett hallgatnom, aztán meg, hogy ÉN túl magas vagyok. Télen ne hordjak bakancsot, mert fél centivel még magasabbá tesz (komolyan gondolta, hogy semmitalpú kis topánkában rohangásszak a hidegben)...
- aztán a szexszel is voltak - elég nagy - gondok. Egyrészt kb. soha nem állt fel neki, aztán ha igen, azonnal megdugott, nem érdekelve, hogy engem fel sem izgatott.
- emellett minden! dolgukat a barátainak beszélte meg (szexuális, párkapcsolati), ráadásul összekavart a barátnőmmel - na, ez volt az a pont, hogy szakítottunk
Nem utálom, de egy 32 éves önállótlan kisfiúnak tartom, minimális érzelmi intelligenciával, és nulla problémamegoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!