Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen véleménnyel van az exbarátjáról v. exbarátnőjéről? Mit gondoltok róla?
hogy egy 31éves gyerek, nehéz természettel,
de nagyon jó a humora,és vannak jó tulajdonságai is a sok rossz mellett.:D
Az előzőről annyi, hogy nehéz természet volt, de ezen kívül semmi negatív. Néha sajnálom, hogy úgy alakult, ahogy, de nem bánom így visszanézve. De örültem volna, ha jóban maradunk.
Az az előttiről pedig a véleményem az, hogy semmi jó.
Fuha.
Hát, előző voltbarátomról... Nem sokat változott majd' 2 év alatt, mióta otthagyott. Bár, figyelmesebb lett és talán egy minimálisan érettebb is. Ettől függetlenül nem tudok bízni benne, de nem is akarok.
Másik voltbarátommal pedig 2 hete szakítottunk. Csökönyös, önfejű és megbízhatatlan. Talán kétszínű és álszent, éretlen. Enyhén egoista. Viszont, ha épp olyanja van, tud gondoskodó, gyengéd, védelmező és aranyos lenni. Csak már jóideje nem ilyen.
Azért sajnálom, hogy vége lett, mert néha jó volt vele. De külön lenni jobb talán, nem raboljuk fölöslegesen egymás idejét :/ Csak hát szeretem még sajnos.
Jo ember, odaadó.. Szeret álmodozni negatív értelemben és hülyeségeket balvanyozni.. Több exem nincs a második barátomat most emésztem... :):D
19L
Utolsóról nem tudom mit gondoljak. Mintha teljesen már lány lett volna már a végén mint akibe beleszerettem még anno, hideg, énközpontú és szívtelen.
Nem mondom, hogy nem értem meg a döntését, de összességében nem fog el kellemes érzés, ha visszagondolok rá, nem is beszéltem vele a szakítás óta.
Az előtti egy lazább stílusú lány volt. Kissé szókimondó és odaszólogatós, de kedveltem ezzel együtt. Fura mód, vele mostanában egyre többet beszélek, majdhogynem napi szinten.
Hát nem is tudom...
Mint utólag kiderült, sokszor megcsalt és sokszor a szemembe hazudott. Sokáig gyűlöltem, de ez mára már elmúlt, azt hiszem 3 éve szakítottunk, és 1 évig jártunk. Szerencsére nem sűrűn látom, de ha mégis összefutunk, illedelmesen köszönünk egymásnak és ennyi. Semmit nem érzek, talán csak azt, hogy egy jó lecke volt ez a kapcsolat és, hogy nem szabad lemenni kutyába senkinek...
Mára már szerencsére megtaláltam az igaz párom, aki becsül és harmonikus kapcsolatban élünk:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!